Alle beauty trends van lente/zomer 2021 op een rij

Alle beauty trends van lente/zomer 2021 op een rij

Ook zo’n zin in het nieuwe seizoen? Vandaag vertellen we je alles over de beauty trends van lente/zomer 2021. Bereid je maar alvast voor op kleurrijke oogschaduw en een sprankelende huid.

Beauty trends voor de lente en zomer

Wat kun je verwachten van het nieuwe seizoen? Wij kijken al uit naar bonte kleuren, neutrale make-up en een uitdagende eyeliner-look. Ook onze lippen krijgen weer de aandacht die ze verdienen. Na het dragen van een mondkapje, kun je ze deze lente en zomer (hopelijk) weer laten zien. Zit je er klaar voor? We hebben ze hier voor je op een rij gezet.

#1 Dewy skin

Die gezonde blos op onze wangen willen we natuurlijk allemaal. Geen wonder dat een gezonde dewy glow, dat eigenlijk gewoon een gehydrateerde huid betekent, één van de beauty trends van de lente en zomer is. Kies voor een fantastische moisturizer en neem afscheid van de matte poeder. Die mag je weer opbergen in je make-up kastje.

#2 Uitdagende eyeliner

Geen gedoe meer met dunne lijstjes, want als het aan de grote modehuizen ligt, mag je je hele ooglid zwart kalken. Ideaal wanneer je winged eyeliner niet helemaal zo goed is uitgepakt als je had gehoopt. Een dramatische make-up look die perfect is voor in de late uurtjes, als je het ons vraagt.

#3 De au naturel make-up look

De uitdagende beauty trends wisselen we af met een look die zo natuurlijk mogelijk is. Het is de perfecte beauty look voor in coronatijd: we doen immers minder make-up op nu we zoveel thuis zitten. Een beetje concealer hier en daar en je doet zo mee aan deze beauty trend. Wel zo makkelijk, toch?

#4 Blauwe dag

Fleur je corona make-up routine op met de blauwe oogschaduw en eyeliner. Het is een trend die viral gaat op Instagram en wij snappen dat helemaal. Gedurfd is het zeker, maar absoluut het experimenteren waard. Is blauw niet helemaal je kleur? Dan kun je ook kiezen voor roze of paars.

#5 Gekleurde lippen

Onze lippen mogen – eindelijk – weer gezien worden deze lente en zomer! Althans, als de maatregelen het toelaten natuurlijk. Maar als het weer kan, halen we als eerste de rode lippenstift erbij. Lijkt het aanbrengen van lippenstift je maar niet te lukken? We delen in dit artikel zes tips waarmee je lippenstift voortaan kunt aanbrengen als een pro.

Met deze beauty trends van lente/zomer 2021 ben jij klaar voor het nieuwe seizoen. Welke trend is jouw favoriet?

Tekst Renée Prenger