Dit worden de populairste nagellakkleuren voor deze lente

Dit worden de populairste nagellakkleuren voor deze lente

Als je een beetje bent zoals wij, wissel je waarschijnlijk dezelfde drie kleuren nagellak af. Als je eenmaal een kleur hebt gevonden die goed bij je past, dan is dat zo’n beetje je go-to voor het hele seizoen (of, laten we eerlijk zijn, het hele jaar). Maar het is 2021! Als er ooit een tijd was om de trends van vorig jaar volledig te ontlopen, dan is het nu. Dus, in plaats van te grijpen naar je gebruikelijke klassieke rode nagellak, laten we de boel een beetje opschudden! En om je te helpen dit jaar meer te variëren met je lentekleuren, hebben we de coolste kleuren voor je verzameld om uit te proberen voor de lente van 2021, van felgeel tot glitters. Voel je vrij om je standaard French manicure of babyroze wat rust te gunnen met deze nagellakkleuren.

Neon groen

O.P.I Neon Nagellak – PUMP Up The Volume €9,95

Trend alert! Groen wordt een van de trendkleuren van 2021, dus begin maar vast met het inslaan van nagellak in verschillende tinten groen. Neon groen is een unieke en opvallende nagellakkleur voor deze lente.

Felgeel

nagellakkleuren voor deze lente
Essie Nagellak – 1000 Aim To Misbehave €9,95

Deze felle, vrolijke gele tint is alles wat je wilt in een nagelkleur voor lente 2021. Het is vrijwel onmogelijk om dit te dragen en in een slecht humeur te zijn. Goede tip: om de kleur echt een boost te geven, breng je een laag witte lak aan als je basis voordat je de felle kleur geel er bovenop aanbrengt.

Helder wit

nagellakkleuren voor deze lente
ORLY nagellak – White Tips €16,95

Een heldere, witte nagellak is clean en fris, oftewel alles wat je ooit zou willen in een lentekleur, vooral in 2021. Het is neutraal, maar toch opvallend en flatterend voor alle huidtinten.

Felroze

Dior Vernis – 661 Bonheur €28

Als Watermelon Sugar een nagelkleur was, zou dit het zijn. Je hoeft niet te wachten tot de zomer om je nagels te lakken met neonkleuren. Deze felle lentekleur is een leuke overgang van die humeurige wintertinten, en is toch gewaagd.

Zilveren glitters

nagellakkleuren voor deze lente
Alessandro – Glitter Queen € 10,99

Als je je favoriete pastellak al hebt, breng dan een laag glitterlak aan voor een extra feestelijke look.

Pastelgeel

nagellakkleuren voor deze lente
Mavala Nail Color – 179 Lemon Cream € 6,99

Als je geel zag en meteen dacht: ‘Nee!’ Prima, maar schrijf de kleur niet helemaal af. Deze versie van de lente 2021-nagelkleur is lichter en zachter, waardoor hij iets gemakkelijker te dragen is, vooral op diepere huidtinten.

Tekst: Aimee Kniese