5x eenvoudige Koningsdag looks

5x eenvoudige Koningsdag looks

Koningsdag ziet er dit jaar – weer – anders uit dan normaal. Geen rommelmarkten om af te struinen en geen pleinen vol dansende mensen. Maar dat betekent niet dat we er niet het beste van kunnen maken. Met deze eenvoudige Koningsdag looks zie je er toch op je paasbest uit.

Koningsdag vraagt om iets met de kleur oranje. Nu snappen we heel goed dat je niet in een volledige oranje outfit de deur uitstapt als er toch geen feestje is om naar toe te gaan. Maar, je kunt ook met subtiele kleuraccenten het feestje in huis halen. Deze vijf eenvoudige looks zijn hier perfect voor. Plus de kans is vrij groot dat je hier alles al voor in huis hebt.

Koningsdag looks #1: oranje sjaaltje

Zijden sjaals zijn upcoming in modeland. Dit retro accessoire maakt een comeback door media als TikTok en Instagram. Het fijne aan deze look is dat het een subtiele én smaakvolle oranje outfit is. Je loopt dus absoluut niet voor gek met een oranje sjaaltje in je haar. Ook leuk: je kunt ‘m op meerdere manieren combineren.

Koningsdag looks #2: oranje manicure

Een sjaaltje is makkelijk, maar wanneer je geen zin hebt om last minute oranje kleding aan te schaffen, is deze oranje manicure een betere optie. Hiervoor hoef je alleen even je lokale drogisterij binnen te wandelen. Helemaal hip dit jaar is de subtiele french manicure met een gekleurd randje in plaats van het klassieke witte randje. Zó gedaan en je bent helemaal klaar voor deze Hollandse feestdag. En de volgende dag kun je de nagellak er gewoon afhalen wanneer je het zat bent. Meer lezen over nagels? Hier vind je dé nagel trends van de lente en zomer.

Koningsdag looks #3: oranje trui

Met een oranje trui ben je in één keer klaar voor Koningsdag. Je draagt ‘m op een simpele jeans of een lente-proof rok. De kleur oranje staat niet alleen mooi bij blauw, maar ook in de mix met roze, groen en zwart.

Koningsdag looks #4: oranje eyeliner

We schreven het al in dit artikel over de beauty trends van 2021: gekleurde eyeliner is aan de hand. Je kunt daar bij Koningsdag goed gebruik van maken door een strak oranje lijntje op je ooglid te tekenen. Super modieus en toch lekker feestelijk.

Koningsdag looks #5: oranje haarband

Oranje accessoires zijn ideaal wanneer je deze Koningsdag wel iets oranjes wilt aantrekken, maar geen zin hebt in een heftige outfit. Deze oranje haarband is één van de haar accessoire trends van dit voorjaar en is daarom perfect voor een feestdag in deze gekke tijd.

Shop hier onze favoriete oranje items voor Koningsdag

Oranje nagellak voor Koningsdag looks
Nagellak & Other Stories €7,00
Oranje trui voor Koningsdag
Cartoon trui via Zalando €65,99
Sjaaltje Zara €25,95

Tekst: Renée Prenger