Grafische eyeliner: 5 looks om uit te proberen

Grafische eyeliner: 5 looks om uit te proberen

Je ogen mogen lekker opvallen deze zomer. Althans, wel als het aan de mode en beauty wereld ligt. Grafische eyeliner is namelijk één van de beauty trends van de lente/zomer van 2021.

Tijdens de lockdown zijn we veel meer gaan experimenteren met make-up. Wat resulteert in deze vrolijke make-up look die zijn opmars maakt in modeland. Spelen met grafische eyeliner is namelijk helemaal ‘je van het’ tegenwoordig. Zo is het een van de beauty trends van de lente en zomer. Nu we weer op stap mogen, kunnen we niet wachten om met deze uitdagende looks de deur uit te gaan. We tippen je vijf inspirerende eyeliner looks om bij af te kijken.

#1 Minimalistisch en chic

Deze grafische eyeliner look is makkelijk én een elegante upgrade van je normale wing. In plaats van dat je de hele wing inkleurt, stop je halverwege. Je tekent niet verder en kleurt het topje ook niet in. Door de dubbele wing, krijg je ook meteen een open en frisse blik.

#2 Opvallend en kleurrijk

Deze blauwe grafische eyeliner look is een stuk opvallender dan de vorige. Ze lijken erg op elkaar, maar zijn stiekem toch echt verschillend. Je tekent een grote winged eyeliner met een dikke punt. De eyeliner mag bij deze look best over het ooglid heen gaan. Het is misschien even wennen, maar je kleurt ook hier je wing niet in.

#3 Kleurrijk en simpel

Spelen met grafische eyeliner hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Kies voor een gekleurde eyeliner en een witte eyeliner. Van allebei de kleuren zet je een dunne winged eyeliner vlak naast elkaar. Hierdoor krijg je één dubbele wing met twee kleuren.

#4 Trendy en haute couture

Durf je echt te experimenteren met je make-up? Dan is deze grafische eyeliner look echt iets voor jou. Je tekent met een gekleurde eyeliner een boogje aan de bovenkant van je ooglid. Voor de volledigheid kun je de look afmaken met een kleurrijke oogschaduw, maar ook zonder deze extra make-up staat deze eyeliner prachtig.

#5 Dubbele pret

Voor deze look herhaal je eigenlijk de tweede grafische eyeliner, maar doe je daar nog een schepje bovenop. Kies voor vrolijke kleurencombinaties zoals roze & rood, groen & paars, blauw & geel. Durf jij deze look aan?

Tekst: Renée Prenger