Glazed donut skin is aan de hand – en dit is het

glazed donut

Een gesuikerde donut met zo’n glimmend laagje glazuur. En de nieuwste make-up trend heeft er alles mee te maken. Glazed donut skin is aan de hand en dit is wat je er over moet weten.

Sorry wat? Gaan we nu met z’n allen glazuur op onze gezichten plamuren? Zeker niet. Maar de nieuwste make-up trend heeft wel alles te maken met deze zoetige snack.

Glazed donut skin

Als het aan Hailey Bieber – de vrouw van én Amerikaans stijlicoon – ligt, lopen we er dit jaar zoetsappig bij. Stralend. Als een net geglazuurde donut. In principe is het een nieuwe naam voor een glowy en stralende huid. Gehydrateerd als de malle.

Swipe even naar rechts en je ziet haar geheim: eerst een setje under eye masks en daarover nog een voedend sheetmask. Hydratatie op ten top dus. Een tip die je bij je volgende self care day ten harte kunt nemen.

Hydrateren, hydrateren, hydrateren

Wil jij ook zo’n glowy skin? Kies dan voor de meest voedende producten uit het schap. Kies voor een voedend serum, en gebruik wekelijks een heerlijk masker. Laat je huid ook niet onbehandeld in de nacht. Smeer met een dikke nachtcrème om wakker te worden met een glazed donut skin die je alleen nog maar hoeft te poederen. Precies zoals een ‘echte’ donut.

Heb je veel last van oneffenheden, let er dan op dat je geen al te dikke crèmes gebruikt omdat deze de puistjes kunnen verergeren. Breng op deze ‘vettere’ plekjes een lichtere crème aan die de huid genoeg voedt.

Extra tip: gebruik pimple patches en elk puistje is de volgende dag als sneeuw voor de zon verdwenen.

Vergeet als laatste je lippen niet. Deze verdienen evenveel hydratatie als de rest van je huid. Gebruik het liefst vaseline omdat deze het meest natuurlijk is.

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles