Deze haaraccessoires geven elke outfit een upgrade

Deze haaraccessoires geven elke outfit een upgrade

Als er ooit een tijd was voor haaraccessoires, dan is het nu. Hoewel 2021 misschien het jaar is van gemakkelijke paardenstaarten en knotjes als het gaat om kapsels, is het versieren van je haar met leuke accessoires een ware rage. Haarklemmen? Check. Haarstrikken? Check! Scrunchies? Yes, please.

Bandana’s

Christina Aguilera, de Olsen Twins, Aaliyah, Sarah Jessica Parker, Justin Timberlake, Dionne van Clueless; allemaal celebs (echt en fictief) die bekend staan ​​om het dragen van een bepaalde trend in de ’90 en ’00s: bandana’s. Nadat we ze zagen op de catwalks bij Jacquemus en Gucci, durven we te zeggen: de bandana is back. Je knoopt de bandana om je haar voor een effortless maar hippe look.

Haarstrikken

Met een leuke haarstrik zit je altijd goed. Je kunt gemakkelijk de strikken gebruiken van elk cadeau dat je krijgt (en als je merkkleding of beautyproducten koopt, bewaar dan altijd het logolint!). Bovendien kan de strik ook dienst doen als choker of om de nek worden geknoopt voor een chique accent.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michaela Rae (@michaelategg)

Haarklemmen

Als het gaat om de stijl uit de jaren ’90, zijn er een paar typische items, zoals tube tops, mini-handtassen en platform schoenen die recent weer populair zijn geworden. En het is niet verrassend dat hetzelfde geldt op het gebied van haar. De haarklem, een haartrend uit de 90’s is weer opgedoken, en daar zijn we blij om, want ze zorgen voor een chique, maar eenvoudig en gemakkelijk kapsel.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOOR DE GROOT (@queenofjetlags)

Scrunchies

De scrunchie-trend begon een paar jaar geleden, met scrunchies in fluweel en klassieke kleuren als zwart, wit en rood. De laatste tijd is het uitgegroeid tot verschillende patronen zoals luipaard, bloemen, stippen en gingham. De scrunchies variëren in grootte, van kleine tot grote. Behalve fluwelen scrunchies, zien we ook steeds vaker zijden scrunchies en organza-scrunchies.

Dit is onze favoriete shop waar je nu jouw scrunchie kunt bestellen.

Tekst: Aimee Kniese