Expensive Brunette: dé nieuwste haarkleur voor bruin haar

Expensive Brunette: dé nieuwste haarkleur voor bruin haar

Heb je bruin haar, maar ben jij je eigen coupe inmiddels zat? Dan hebben wij goed nieuws. Expensive Brunette is namelijk dé nieuwste haarkleur voor bruin haar die zorgt voor meer diepgang.

De kleur bruin wordt onterecht als saai gedefinieerd. Net als dat alle blondines dom zouden zijn, is bruin voor braveriken. Niks van waar natuurlijk, dat weten we bij The Chair ook. Wat we wel moeten toegeven is dat bruine lokken sneller duf en oninteressant worden. Maar met de nieuwe haarkleur Expensive Brunette is dat voor altijd verleden tijd.

Doe maar luxe met Expensive Brunette

Klinkt luxueus hè, die naam? Dat is niet voor niets. Want deze haarkleur tovert een suffe, tuttige en eentonige haarbos om in een charmante look waar Meghan Markle en Kate Middleton nog jaloers van worden. De magie zit ‘m in het aanbrengen van verschillende lagen. Celebrity haarstylist Tom Smith zegt tegen Glamour US: „Expensive Brunette geeft het haar meer energie, dimensie en detail.“ Volgens Smith is dit dan ook een haarkleur die je niet zomaar uit een doosje van de lokale drogist tovert.

Tot in de puntjes… letterlijk

„Als haarstylist ben ik van mening dat je de klant moet verblijden met een haarkleur en ervaring die ze nergens anders kunnen krijgen,“ zegt Smith in het interview. In de praktijk betekent dit het creëren van meerdere tinten om de lokken meer definitie te geven. Met als resultaat een verfijnde chique look dat tot in de details verzorgd is. Echt tot in de puntjes dus…

In de ban van Expensive Brunette

Wij zijn niet de enige die in de ban zijn van Expensive Brunette. Topmodel Bella Hadid kun je uittekenen in deze dimensionale haarkleur. Wil je net zo’n look als Bella? Overleg dan goed met je huidige haarstylist dat je af wilt van één haarkleur. Tom Smith’s advies uit het artikel: „stel samen met jouw haarstylist de donkerste en lichtste tint aan en laat de haarstylist zijn of haar magische handen aan de slag gaan.“ Hierbij is het natuurlijk belangrijk om te bepalen of je kiest voor een koele of warme ondertoon.

Verf je voor het eerst je haar? Lees dan eerst dit artikel. We vroegen aan onze experts wat je kunt verwachten.

Zo. laat die herfst en winter nu maar komen, toch?

Tekst: Renée Prenger