Krullen met badjas lint: zo werkt het

Je haar krullen met een badjas lint? Het kan! Deze hack voor heatless curls is een ware hit op TikTok en dat is niet voor niets. In dit artikel vertellen we je precies hoe het werkt.

Je weet waarschijnlijk al dat hitte tools zoals een krul- en stijltang niet echt goed zijn voor je haar. De hitte kan je haar zelfs zo beschadigen dat het eerder afbreekt. Iets waar jij niet op zit te wachten natuurlijk. Gelukkig zijn er ook veel manieren om zonder hitte mooie krullen in je haar te krijgen. Met een badjas bijvoorbeeld.

Krullen met badjas lint

Pak je badjas er maar bij, want deze kun je goed gebruiken om mooie krullen in je haar te maken – en dat zonder dat daar een hitte tool voor aan de pas hoeft te komen. TikTok is hét platform voor de nieuwste hacks op het gebied van beauty, haar en mode. Het komt dan ook niet als een verrassing dat we bij dit platform moeten zijn om deze hack aan je uit te leggen.

Zo krijg je krullen met een badjas lint

Stap 1: douche met een speciale shampoo. Kies bijvoorbeeld voor de Liss Shampoo van Serie Expert. Deze shampoo zorgt ervoor dat je lokken gaan glanzen en pluis geen schijn van kans maakt. Ideaal voor heatless curls!

Stap 2: breng een verstevigende mousse aan. zo blijven de krullen extra lang zitten. Zorg wel dat je haar handdoek-droog is.Wij zijn fan van de Full Vol Extra mousse van Techni.Art. Deze zorgt ervoor dat de krullen minder snel uitzakken.

Stap 3: leg het midden van de riem van je badjas op het midden van je hoofd. Maak deze riem desnoods vast met een haarklem.

Stap 4: wikkel de uiteinden van je haar om de riem heen. Heb je kort haar? Dan kun je het ook met sokken doen.

Stap 5: maak de uiteinden vast met een haarelastiekje. Ben je bang dat de riem losraakt terwijl je slaapt? Doe dan een badmuts op je hoofd. Staat misschien even gek, maar de volgende ochtend ga je ons absoluut dankbaar zijn.

Na een nachtje slapen haal je de riem van de badjas weer uit je haar en heb je prachtige krullen. Wil je toch liever aan de slag met een hitte tool? Gebruik dan altijd (!) een hittebescherming spray. Deze video laat namelijk zien wat er met je haar gebeurt als je deze stap overslaat.

3x onze favoriete haarproducten voor heatless curls:

Full Vol Extra mousse €18,35
Liss Shampoo Serie Expert €16,95
Siren Waves definiërende krullen crème Techni.Art €20,45

Tekst: Renée Prenger

krullen met badjas lint

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »