Haartrends mannen: 5x kapsels voor dit najaar

Haartrends mannen: 5x kapsels voor dit najaar

Nu de kappers weer gewoon open zijn en je als man weer elke paar weken naar je favoriete barber kan, zijn de kapsels daar weer volledig op aangepast. Tijd voor de haartrends mannen? Lees dan snel verder!

Haartrends mannen herfst/winter 2021/2022

Fris en verzorgd: dat is het devies voor de mannelijke lezers. Korte kapsels met een spannende twist (zoals een opvallende kleur) zien we dit najaar in overvloed. We hebben de belangrijkste haartrends voor mannen hier voor je op een rij gezet.

Haartrends manen #1 Soho Crop

De Soho Crop is een geliefde haarstijl op de straten van – juist – New York. Het oogt casual, maar ook knap en serieus tegelijk. Een look die we bij veel creatievelingen voorbij zien komen. Kies voor een korte zijkant en achterkant, maar blijf weg van een skin fade. Laat voldoende haar aan de bovenkant zitten zodat je hier nog kunt spelen met textuur en volume. Breng je haar bijvoorbeeld in model met de 301 matte paste van Depot.

301 Matt Paste – Depot | €11,95 | Shop hier

Haartrends manen #2 Buzz cut

Dit kapsel werd in de coronacrisis een regelrechte hit. Maar als het aan ons ligt, zien we de buks cut nog niet van het toneel verdwijnen dit najaar. Deze haartrend is makkelijk te onderhouden en staat super sophisticated.

Haartrends manen #3 Blonde on top

Hoe stoer is dit kapsel? Van een crop haircut, maak je door de bovenkant te blonderen een hele spannende look. Dit kapsel kun je het beste laten aanmeten bij de kapper, zodat je zeker weet dat jij je haar tijdens het bleken niet beschadigt. Was je haar met zilvershampoo (bijvoorbeeld de 104 van Depot) om de blonde kleur te behouden.

104 Silver Shampoo – Depot | €19,95 | Shop hier

Haartrends manen #4 French Crop

Waar een Soho Crop lekker wild is aan de bovenkant, is de French Crop een sleek en kort. Het is een strak kapsel die geschikt is voor mannen met wat korter haar. Een stoer kapsel die ook nog eens heel populair is geworden door de serie Peaky Blinders. Je mist alleen nog zo’n pet…

Haartrends manen #5 Heavy fade

Dit kapsel vraagt een sterk staaltje fading. De overgang moet strak en soepel zijn en perfect aansluiten op de bovenkant. Heb je veel volume of krullen? Dan is het mooi om het aan de bovenkant wat langer te laten zodat je daar echt mee kunt uitpakken. Extra body creëer je met de 308 Volume Creator van Depot. Zo heb je de hele dag een stevige coupe.

308 Volume Creator – Depot | €18,95 | Shop hier

Tekst: Renée Prenger