5 toffe kleding merken die ik vond via instagram, en jij echt wilt hebben!

Je kent het vast wel, een film aan maar jij zit te scrollen op instagram. Persoonlijk ervaar ik instagram als een gigantisch warenhuis met alleen maar mooie spullen. In mijn geval kleding, want gezien mijn ‘gedrag’ word ik natuurlijk gebombardeerd met de ene na de andere modeadvertentie. Of zodra ik weer een ‘influencer’ volg direct geïnfluenceerd met mooie kleding items.

Nu hoor ik je denken, koopt ze natuurlijk direct. Maar het tegendeel is waar, ik sla het item op en koop het in gedachte inderdaad wel 20 keer. Maar over een echte aankoop denk ik de laatste jaren zeker goed na. Het moet echt een toevoeging zijn in mijn garderobe. Maar door instagram kom ik met zoveel toffe merken in contact die ik, zonder instagram, nooit was tegengekomen. Het digitale warenhuis is een lust om in rond te dwalen. En omdat ik het zonde vind om al mijn uren digitale reizen alleen voor mijzelf te houden deel ik mijn favoriete top 5 kleding merken met jou!

Zo kwam ik erachter dat vooral veel toffe merken komen uit Frankrijk, Australië, Rusland en natuurlijk ook Amerika. Voordat je enthousiast wordt waarschuw ik je wel even. Zo zal je import kosten af moeten dragen voor items besteld uit Amerika en zo ook Rusland dus houdt er rekening mee als je een item enthousiast in je shopping bag zet.

So, here goes:

Johansen Official

Een Australisch merk dat kleding items ontwerp die lang mee gaan en comfortabel zitten. Voor de zomer kun je. Hier mooie jurken scoren of jumpsuit. Persoonlijk fan van The Cavani jumpsuit, een must have deze zomer

Cult Gaia

Ook zij ontwerpen items die lang meegaan in je garderobe. Investment pieces noem ik ze.Het idee achter de ontwerpen is dat het Objets d’Art zijn die je twee keer laten kijken.

437

Twee jonge vrouwen met curves konden tijdens een trip naar Italië geen mooie bikini’s vinden waar ook hun vormen mooi in uitkwamen, Resultaat het eerste eigen ontwerp en sindsdien groeien deze twee ondernemers hard! Mega fan van hun bikinitop die op wel 6 verschillende manieren kunt dragen. Ik zegt: Summer must have

Trois the label

Een minimalistisch merk uit de US opgezet door, hoe kan het ook anders een blogster. Ze vernoemt elk item naar een 90’s supermodel.

Gauge 81

Dit was de verassing in mijn ogen. Een relatief nieuw Nederlands merk met prachtige items en scherp op de prijs. De zwarte jumpsuit van hen staat heel hoog op mijn wishlist!!!

Happy shopping (or saving)

Stay in touch!

Iris x

Volg mij op @iris.poldervaart

Beeld: instagram @Gauge81_

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »