Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat om een natuurlijke maar put together look. Van celebrities tot je buurvrouw iedereen moet weten wat balayage is. Wij leggen je uit wat het is en geven je de inspiratie die je nodig hebt!

Balayage is een verftechniek waarbij er geen folie wordt gebruikt. In plaats van folie zal jouw haarstylist rechtstreeks op jouw haar te werk gaan. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk effect. Balayage accentueert datgene in jouw gezicht en haar wat jij wilt. Het kan namelijk zacht en subtiel zijn maar ook gedurfd door met een kleur te werken.  

Balayage is naast dat het veelzijdig is niet onderhoud gevoelig. Balayage geeft jouw haar de tijd om te groeien in tegen stelling tot highlights (highlights worden een stuk dichter bij de aanzet gezet waardoor de uitgroei sneller opvalt).

Bij The Chair Salon zijn we fan van L’Oréal Professionnel, waarom? Met de kleuring van L’Oréal Professionnel creëer je niet alleen een schitterende glans en intense kleurschakeringen maar wordt zowel het haar als de hoofdhuid beschermd.  

Klik hier voor de TikTok in onze salon aan de keizersgracht! 

Tekst: Sophie de Natris 

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »