Waarom ELEVEN niet mag ontbreken in jouw badkamer.

Ben je opzoek naar professionele haarverzorging voor een betaalbare prijs, en zou je het ook op prijs stellen als het merk zich inzet voor duurzaamheid? Dan is Eleven Australia het merk voor jou! Wij laten in dit artikel weten waarom Eleven niet meer mag ontbreken in jouw badkamer. 

 

What you see is what you get

Eleven windt er geen doekjes om, met een oogopslag is duidelijk wat het product is en waar het goed voor is.Dit maakt het super makkelijk om de juiste producten te vinden. Ze hebben voor elk haartype en wens een geschikt product. Of je nou lang, kort, dik, fijn, krullend of steil haar hebt: bij Eleven ben je op het juiste adres. Daarnaast kunnen alle producten gecombineerd worden en kan je een unieke en perfecte haarroutine samenstellen die gepersonaliseerd is op jouw behoeftes!

Be gentle with Earth.

Naast dat Eleven het makkelijk maakt voor de klant en voor ieder iets heeft zijn ze erg bewust en duurzaam bezig. Zo zijn alle producten zijn dierproefvrij en goedgekeurd door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). En streven ze ernaar om hun ecologische voetafdruk waar mogelijk te verkleinen door een uitgebreid assortiment veganistische producten aan te bieden.

De verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Shampoos, conditioners en stylingproducten worden gemaakt van een duurzaam recyclebaar materiaal. En zelfs de leveranciers waar Eleven mee samen werkt zetten zich in om hun impact op het milieu te verminderen.

Wil jij na het lezen van dit artikel ook een steentje bijdragen bij het verminderen van Eleven hun ecologische voetprint? Dat kan! Alle fijne producten worden namelijk ook verkocht als backwash verpakking, niet alleen handig in de salon maar ook voor in de badkamer bij jou thuis! Als je weet welke shampoo je fijn vindt, koop dan de grote verpakking. Veel beter voor het milieu en je eigen portemonnee.


Tekst: Quinty Atzei

 

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles