“Never fall” met KÉRASTASE

Haaruitval, wie heeft er geen last van? Met de Genesis lijn van Kerastase is dit probleem verleden tijd!

Als het gaat om haaruitval is de Genesis lijn van Kerastase de perfecte uitkomst. Deze haar verzorgingslijn is namelijk speciaal ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan, maar hoe gaat dit in zijn werk?

Kerastase heeft een speciaal programma in de onderstaande stappen vind je precies welke producten je nodig hebt voor de beste haarroutine tegen haaruitval! 

Stap 1:
Begin met Bain Nutri-Fortifiant en reinig, voed en versterk jouw haarvezel om het risico op haaruitval door haarbreuk te verminderen.

Stap 2:
Om jou haar intens te voeden, ontwarren en versterken, behandel je jouw lengten met Masque Reconstituant en geniet je van versterkt, zacht en glanzend haar.

Stap 3:
Sluit af met Serum Anti-Chute Fortifiant om de weerstand van het haar te verbeteren, het risico op haaruitval te minimaliseren en prachtig haar te maximaliseren!

Volg deze stappen voor 6 weken en je haaruitval wordt aanzienlijk minder!

Meer tips, tricks en inspiratie over haar? Volg ons op TikTok of Instagram!

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »