Accessoire trends: 6x accessoires voor dit najaar

Ben jij benieuwd welk accessoire jij in je haar gaat dragen dit najaar? Bekijk dan snel deze 5 accessoire trends voor de herfst/winter van 2021/2022. Welke is jouw favoriet?

We zitten er warmpjes bij dit najaar. Met fluffy hats, een gebreide baret en een beanie komen wij de winter wel door. Dit zijn dé trends voor de herfst en winter van 2021/2022.

Accessoire trends #1: grandma style

Het zijden sjaaltje dragen we dit najaar gewoon weer. Maar dan wel op de manier waarop onze oma dat deed. Met Queen Elizabeth als grootste inspiratiebron stuurden onder andere Dior, Versace en Max Mara modellen met een zijden sjaaltje in het haar de catwalk op. Psstt.. hier vind je nog meer manieren om het zijden sjaaltje te dragen.

Accessoire trends #2: padded haarbanden

Hoe chic is deze accessoire trend? Deze padded haarbanden waren al geroemd door de exemplaren van Prada, maar dit najaar konden andere modemerken niet achterblijven. Je vindt ze dit najaar in alle soorten en maten. Van elegante zwarte haarbanden van Dior tot aan haarbanden met gigantische parels van Versace.

Accessoire trends #3: haarclipjes

Hoezee! Deze micro trend komt terug. Na de comeback van de haarklem, schuiven we dit najaar de speldjes met slogans, parels en vrolijke designs gewoon weer in ons haar. Inspiratie deden we op bij onder andere Coach en Erdem.

Accessoire trends #4: baret

Haal je innerlijke Parisienne naar boven deze herfst en winter! De baret zie je namelijk overal weer verschijnen. In vrolijke kleuren of juist in een prachtige neutrale teint. Nu hoeven we alleen nog maar een tripje naar Parijs te boeken.

Accessoire trends #5: fluffy hats

Dit is misschien wel de gezelligste van alle trends van 2021/2022! Ze zijn heerlijk warm en zien er super cosy uit. Wij kiezen het liefst voor een zo zacht mogelijk exemplaar dat is vervaardigd van imitatiebont of teddystof.

Accessoire trends #6: de beanie

Of je het nu leuk vindt of niet: de casual beanie maakt zijn her-intrede in modeland. Vooral de grote modellen die zo naar achteren zakken komen weer terug in de winkels. Zelfs Chanel ging er met de beanie vandoor! Ze zijn ideaal voor de stoere dames onder ons en komen goed van pas in de eerste sneeuwbui.

Tekst: Renée Prenger

dame met een haarband en zonnebril

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »