Alternatieven voor gel nagels die je wil proberen

hand van vrouw met nagellak

Heb je gel nagels geprobeerd, maar is het niet helemaal jouw ding? Geen zorgen! Er zijn namelijk heel wat alternatieven voor gel nagels te vinden. We vertellen het je in dit artikel.

Heb je gel nagels geprobeerd, maar vind je het irritant dat je ze de hele tijd moet op laten vullen? Dan is dit artikel speciaal voor jou. We noteren namelijk alternatieven voor gel nagels waar je blij van gaat worden. Geloof ons maar.

3x alternatieven voor gel nagels

Wel een mooie manicure, maar dan op je eigen manier? Kies voor één van deze drie opties. We leggen ze aan je uit.

#1 BIAB-nagels

A builder in a bottle: dat is de betekenis van BIAB. BIAB-nagels zorgen er dus voor dat je nagels sterk worden, maar dan op een wat flexibelere manier dan wanneer je kiest voor een gel lak. De lak is iets dikker dan dat je van gel gewend bent, maar dit zorgt er dan wel voor dat je nagels als een gek kunnen gaan groeien.

#2 Acryl nagels

Bij acryl nagels wordt in de salon kunstig een bolletje acryl over je nagel aangebracht. Deze laag kan helemaal geboetseerd worden in de vorm die jij wil. Het zorgt dus niet alleen voor versteviging, maar geeft je nagels eventueel ook een compleet andere vorm. Deze nagels hebben een slecht imago, maar dat is nergens voor nodig. Want als je het door een stylist laat aanbrengen en verwijderen, is het haast net zo ‘goed’ als een normaal lakje.

#3 Press-on nagels

Wil je je nagels écht niet laten beschadigen? Kies dan voor press on nails. Deze nagels koop je kant en klaar op het web en bevestig je eenvoudig met een klik. Ideaal voor een avond uit en wanneer je normaliter helemaal niet zo fan bent van nagellak. Duurzaam, want je kan ze gewoon nog een keer gebruiken. Mits je ze niet kwijtraakt natuurlijk…

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles