Win: de anti-maskne kit van DÉCAAR t.w.v. €97,50

Nu het dragen van een mondkapje verplicht is, hebben steeds meer mensen last van maskne. Want ondanks dat het dragen van zo’n beschermend masker belangrijk is voor onze gezondheid, is onze huid hier iets minder blij mee. Maar gelukkig is je huid met de speciale anti-maskne kit van DÉCAAR er zo weer bovenop.

Wat is maskne?

Het dragen van een mondmasker kan leiden tot een speciale vorm van acne: maskne. Deze onzuiverheden ontstaan door de directe wrijving rond je kin en neus. Dit zorgt namelijk voor huidirritatie en ontstekingen.

Een andere oorzaak van maskne is dat het mondkapje vocht vasthoudt – onder andere van jouw adem. Hierdoor raken de poriën verstopt en vermenigvuldigt het aantal bacteriën. Nu gaan we toch anders naar ons mondkapje kijken…

Zo los je maskne op

Gelukkig is maskne makkelijk te behandelen mits je de juiste producten gebruikt. DÉCAAR heeft daarom een speciaal anti-maskne kit samengesteld met vier producten (en een extraatje) die je huid weer laten stralen. Deze beauty producten zuiveren de huid intensief, verminderen puistjes die zijn veroorzaakt door een mondkapje en kalmeren ook nog ‘s de huid.

Nu hebben we goed nieuws voor je, want bij The Chair mogen we één anti-maskne kit weggeven. Het pakket bevat de volgende producten met een totaalwaarde van €97,50.

Dit zit er in de anti-maskne kit van DÉCAAR

  • Purifying Cleansing Gel: een milde maar effectieve cleanser die je huid weer glad en gezond maakt. Ideaal voor een vette en onzuivere huid.
  • Phyto Lotion: deze lotion is speciaal voor een onzuivere en geïrriteerde huid ontwikkeld. Door de sterk antibacteriële werking word je huid optimaal gezuiverd.
  • Anti-acne Antiseptic Mask: dit masker voorkomt een overmatige productie van talg en zorgt ervoor dat je poriën niet meer verstopt raken.
  • Anti-acne Cream 24hr: deze crème werkt tegen puistjes, acne, mee-eters en andere onzuiverheden. De crème is erg effectief en zorgt er ook voor dat de huid niet geïrriteerd raakt of uitdroogt.
  • Silicone Face Mask Brush: breng je masker handig aan met deze speciaal ontworpen kwast. Het masker wordt gelijkmatig verdeeld en je hebt altijd schone handen.

Zo win je de anti-maskne kit van DÉCAAR

Meedoen met deze fantastische winactie? Door de volgende stappen uit te voeren, maak jij kans op deze kit t.w.v. €97,50 waarmee je voor altijd afscheid neemt van die vervelende maskne. Waar wacht je nog op?

  1. Volg @thechaircom op Instagram
  2. Volg ook @decaarnederland op Instagram
  3. Like onze post over de winactie van DÉCAAR
  4. Tag een vriend/vriendin die een anti-maskne kit goed kan gebruiken. Zo kan jij hem/haar verrassen. Hoe leuk is dat?
  5. Wil je extra kans maken? Repost onze foto dan in jouw Instagram Stories!

De winnaars worden gekozen op woensdag 17 maart.

Over DÉCAAR

DÉCAAR is sinds 2017 het cosmetica merk voor effectieve cosmetische behandelingen. De roots van het merk ligt in Parijs, waarvan uit ze behandelingen en producten maken voor ieder huidtype. Dit is mogelijk omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Na de succesvolle behandelingen ‘Breath of Life Treatment’ en de ‘Algae Peeling Regimen Treatment’ hebben ze in 2019 de Anti Acne Cream 24hr geïntroduceerd waarmee ze een direct einde maken aan een onzuivere huid. Op dit moment zijn de effectieve behandelingen van DÉCAAR erg populair. Mede omdat ze zo snel het gewenste resultaat geven. Wij zijn fan, jij ook?

Meer informatie over de producten van DÉCAAR vind je op decaar.nl

Tekst: Renée Prenger

Winnen: Anti-maskne kit van Decaar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »