Baby highlights zijn een ding: dit moet je weten

De Nederlandse zomer is niet altijd even voorspelbaar. Het ene moment vallen de mussen van het dak, het andere moment regent het pijpenstelen. En trouwens, je hebt niet eens tijd om de hele dag op het strand te liggen. Toch die beach-look creëren? Kies voor baby highlights: de nieuwste trends op haar gebied.

Echt zonnen zit er niet altijd bij in ons Kikkerlandje. Je zit opgesloten op een kantoor met airconditioning, het weer zit niet mee of je bent gewoon niet zo van het zonnen. Maar die beach-look? Die wil je dan óók wel. Maak het jezelf makkelijk door bij de kapper te vragen naar baby highlights.

Oh baby, baby

Highlights, bayalage, shatush, ombré, allemaal verftechnieken die je haar een interessante twist geven. In trek zijn de baby hair highlights, die je haar dat sunkissed gevoel meegeven. Alsof je zo hups van het strand komt en lekker met je haar in de zee hebt gezeten. En dat zonder dat je je haar beschadigt.

Deze verftechniek kleurt je baby haartjes een tintje lichter, waardoor het lijkt alsof je lekker op zonvakantie bent geweest. Ware het niet dat je gewoon in de kappersstoel hebt gezeten. De truc zit ‘m in de zo natuurlijke verftechniek. Het is dus echt iets heel anders dan de trendy money piece.

Weinig onderhoud

Heb je van nature al blond haar? Dan is dit echt een ideaal zomerkapsel. Je hoeft de kleur namelijk niet te onderhouden. De uitgroei is hartstikke natuurlijk. Heb je wat donkerder haar? Dan moet je wel ook de zon in om ervoor te zorgen dat je kapsel er natuurlijk uit blijft zien.

En zo zien baby highlights eruit:

Mooi hé? Wij zijn in ieder geval al dol op dit zomerse kapsel.

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: Glamour UK

baby highlights vrouw

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »