De beste highlighters van dit moment

Het is winter en je huid is grauw en duf. Alle kleur lijkt uit je huid te zijn verdwenen en je kunt niet wachten totdat de zon weer gaat stralen. Met onze beste highlighters van dit moment haal je het zonnetje even in huis.

Een tijdelijke oplossing totdat het zonnetje weer gaat schijnen. We moeten nog even volhouden in de winter en dat kan het beste met wat meer glans op ons gezicht. We verzamelen dan ook voor jou: de beste highlighters van dit moment.

De 5 beste highlighters op een rij

Ben je er klaar voor?

€40,20 | Shop hier

#1 Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit

Dit highlighter palet heeft precies de juiste tinten voor elke ondertoon (warm, koud en neutraal). Ze hebben veel pigment waardoor je hier extra lang mee kunt doen. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken voor een stralende huid. Letterlijk. Je kunt ze los van elkaar dragen of met elkaar combineren voor de perfecte glow.

€19,07 | Shop hier

#2 Benefit Cosmetics Dandelion Twinkle mini highlighter

Wil je liever gaan voor een subtiele glans? Dan is dit exemplaar van Benefit Cosmetics misschien wel iets voor jou. Als een van de beste highlighters kun je dit product ook gebruiken als blush voor een natural glow. Alsof je net uit het zonnetje komt.

€7,00 | Shop hier

#3 e.l.f. Cosmetics 24K Gold Metallic Flare

Op zoek naar een budgetvriendelijke highlighter? Kies dan voor deze gouden glow van e.l.f. Cosmetics. Een zachte formule die hartstikke betaalbaar is!

€73,70 | Shop hier

#4 La Mer The Hydrating Illuminator Highlighter

Dit is de duurste variant uit dit rijtje van beste highlighters van dit moment. Dus mocht je wat meer te besteden hebben, dan is deze glimmer van La Mer echt iets voor jou. Door de hydraterende eigenschappen is deze highlighter perfect voor in de winter. Je krijgt hier een open blik door en door de antioxidanten in de formule is je huid beschermd tegen invloeden van buitenaf.

€20,10 | Shop hier

#5 Benefit Cosmetics High Beam highlighter

Deze vloeibare highlighter van Benefit Cosmetics zorgt voor een natuurlijke shimmer. Eén waar je maanden plezier van gaat hebben. Je kunt hem eenvoudig aanbrengen met je vingertoppen. Door het flesje kun je hem onbezorgd meenemen op reis – je hoeft immers niet bang te zijn dat het palet breekt.

Tekst: Renée Prenger

beste highlighters afgebeeld

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »