Dit is het beste tijdstip om nieuwe schoenen te kopen

Wil je nieuwe schoenen kopen? Let dan goed op! We vertellen je namelijk op welk tijdstip je dat het beste kunt doen.

Je bent op schoenen-jacht. Je wilt een nieuw paar stappers aanschaffen, maar twijfelt of ze naar een paar uur nog steeds zo lekker zitten. Het tijdstip dat jij je nieuwe paar aan je voeten laat passen, heeft namelijk veel invloed op hoe ze zitten. Dus wil je blaren voorkomen? Dan is dit hét tijdstip om voor nieuwe schoenen te shoppen.

Nieuwe schoenen kopen doe je aan het eind van de middag

Je voeten zwellen over het algemeen over de gehele dag wat op. Hierdoor is je voet wat dikker aan het einde van de dag dan aan het begin. Je kunt dus het beste aan het eind van de middag nieuwe schoenen kopen. Je weet zo dat ze altijd lekker zitten.

En ja, dit geldt voor alle schoenen. Denk aan een chic paar hakken, een comfortabele instapper of casual sneaker. Het is voor je voeten een stuk beter om je nieuwe paar te passen wanneer je voeten op z’n dikst zijn. En dat is dus rond het einde van de middag. Dus ben je aan het shoppen? Wandel dan op het eind pas de mooiste schoenenwinkels binnen. Hier kun jij helemaal je gang gaan en de mooiste paren aan je voeten passen.

Ben je nieuwsgierig welke nieuwe schoenen wij op onze wishlist hebben staan? We hebben hier onze favoriete sneakers of all time voor je op een rij gezet. Voor de nodige shop-inspiratie. Zo kun je echt met een gerust hart op jacht naar dat perfecte paar die een aanwinst is voor je huidige schoenencollectie.

Ready, set, shoppen maar!

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: Libelle

nieuwe schoenen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »