Je bh vervangen? Zo test je het

Je bh draag je dag in dag uit, je wast hem niet zo vaak als je zou moeten (dit is trouwens hoe vaak dat is) en twijfelt of hij al overleden is. Kortom: moet jij je bh vervangen? Zo test je het.

Je borsten worden mooi op z’n plek gehouden door je lingerie. Je kiest ook een beha uit omdat je je er vrouwelijk en sexy door voelt. Maar wat als je betrouwbare partner in crime al jaren in je kast ligt. Doet -ie dan nog z’n werk of kun je hem beter vervangen door een nieuw exemplaar? Aan deze factoren herken jij of je je bh moet vervangen of niet.

#1 Je schouderbandjes zakken steeds af

Nee, dit betekent niet dat je bh te groot is. Een excuus die we op de redactie vaak gebruiken. Dit betekent namelijk dat de rek eruit is omdat je de beha veel te vaak hebt gedragen. Ons advies: je bh vervangen!

#2 Rugpand is rekbaar

Wanneer je rugpand te veel mee rekt, is er werk aan de winkel. Je beha geeft dan namelijk weinig steun meer, waardoor je beter een nieuwe kunt kopen. Want dat is veel beter voor je postuur en je boezem.

#3 De beugel steekt eruit

We kennen allemaal dat pijnlijke gevoel van een beugel die in je borsten prikt. Niet alleen pijnlijk, maar ook heel onhandig. Het is dan ook logisch dat je deze bh vervangen wil. Leven in comfort, dat vinden wij toch veel te belangrijk?

#4 Witte stipjes

Ook last van witte draadjes of stipjes op je bh? Dan is het einde nabij. Dit betekent dat het materiaal van de beha zijn beste tijd heeft gehad. Recyclen die handel en op naar de lingeriezaak voor prachtige nieuwe lingerie.

Komen deze vier punten je iets te herkenbaar voor? Oeps! Dan is je bh aan vervanging toe. Maar gelukkig weten we daar ook wel wat van. In dit artikel geven we je namelijk handige tips voor het kopen van een nieuwe bh. Succes!

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: Libelle

bh vervangen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »