Dit zijn de bikini trends van 2021

Wil je een nieuwe bikini aanschaffen? Lees dan snel verder. We hebben namelijk alle bikini trends van 2021 voor je op een rij gezet. Kijken op eigen risico, want ze zijn stuk voor stuk een lust voor het oog.

Bikini trends: een mix tussen eenvoud en opvallende prints

De bikini trends van dit jaar zijn een interessante combinatie. Waar we aan de ene kant klassieke basics tegenkomen, worden we ook verrast met dolle prints. Ideaal voor dames die houden van afwisseling. Want met deze bikini’s in je koffer, kan de zomer niet meer stuk.

Bikini trends #1: zachte stoffen

De focus ligt op materiaal. Dat is ook niet zo gek na een jaar in lockdown gezeten te hebben. De hunkering naar zachte stoffen en comfortabele pasvormen blijft an die hand. Deze zomer kiezen we voor bikini’s zonder striemende bandjes en ik denk dat we daar elke vrouw wel blij mee kunnen maken.

Bikini trends #2: mierzoete kleuren

Pastelkleuren zien we in overvloede deze zomer. Lila, zacht roze, geel, licht blauw: we zien deze mierzoete kleuren in alle winkels voorbij komen. Ook fijn aan de pastelkleuren: je lijkt er extra bruin in!

Bikini trends #3: ieniemienie

Deze trend komt recht uit de wereld van TikTok gewandeld. De ultra kleine bikini’s maken hun comeback uit de jaren ’90. Een gewaagde zwemoutfit, dat is een ding wat we zeker weten. Je vindt ze in alle kleuren van de regenboog en vooral de fluoriderende kleuren en psychedelische prints doen het goed.

Bikini trends #4: nude kleuren

Terracotta, aardetinten, zwart, wit: we gaan back to basics deze zomer. Deze neutrale kleuren staan prachtig bij jouw zongebruinde huid en zijn hartstikke tijdloos. Je kunt die bikini dus jarenlang dragen. Geen slechte investering, dus!

Bikini trends #5: en heel dierenpark

Koeien, zebra’s, tijgers, luipaarden: het hele dierenrijk is vertegenwoordigd deze zomer. We zien bikini’s in alle soorten en maten versierd met de meest bonte dierenprints die je kunt voorstellen. Ben jij klaar voor deze dolle dierenpret?

Meer lezen over de mode trends voor de zomer? Hier ontdek je de vijf sandalen trends van 2021.

Tekst: Renée Prenger

Bikini trends van 2021

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »