5x een bobkapsel om uit te kiezen

Kort, maar krachtig: een bobkapsel is helemaal in de mode op dit moment. Dat is ook niet zo gek, want je oogt er direct professioneler en sterker door. We hebben alle soorten bobkapsels waar je uit kunt kiezen voor je op een rij gezet.

Hallo kapper, ik wil dit bobkapsel graag!

Heb jij je afspraak bij de kapper al staan en twijfel je of je de schaar erin moet zetten? Ontdek dat eerst in dit artikel of een bob bij jou staat. En bekijk daarna deze vijf prachtige coupes. Dan zullen je alle twijfels echt als sneeuw voor de zon verdwijnen. Benieuwd naar het bobkapsel dat het beste past bij jou? Lees dan snel verder en vergaap je aan deze prachtige kapsels.

#1 Super kort

Altijd al gedroomd van het leven van een Parisienne? Dan is een super kort bobkapsel misschien wel hét kapsel voor jou. Deze korte bob is namelijk helemaal in de mode bij Parijse schoonheden. Deze French-style bob komt uit de jaren 90 en loopt tot aan de kin. Vind je het nog wat spannend om je haar zo kort te knippen? Werk dan met wat langere laagjes om een wat zachtere look te creëren.

#2 Graduated bobkapsel

Bij dit bobkapsel is de achterkant korter dan de voorkant. Hiermee creëer je direct meer volume en je zet je gezicht net wat meer in de spotlight. Ook fijn: dit staat mooi bij zowel dun haar als krullend haar en dik haar. Multi-inzetbaar, dus!

#3 Blunt bob

Bij een blunt bob zijn de onderste lokken scherp afgeknipt. Dit bobkapsel heeft één lengte en geeft je een hele sophisticated uitstraling. En als sterren als Dua Lipa, Kendall Jenner, Hailey Bieber en Kourtney Kardashian er fan van zijn, weet je dat je goed zit.

#4 Springerig bobkapsel

Dit kapsel heeft een flinke mate van lucht. Door de feathery onderkant, lijkt je haar meteen meer volume te hebben. Ideaal voor dames met fijn haar! Het geeft je haar een levendige en vrolijke uitstraling. En we zullen je nog een geheim vertellen, want met deze hack heb je instant meer volume in je haar.

#5 Lobs

Voor alle dames die wel kort, maar niet te kort haar willen, is daar: de lob. Deze lange bob komt tot aan de schouders. Alle voordelen van een korte coupe zonder dat je in tranen bij de kapper zit. Win-winsituatie dus.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met bobkapsel

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »