Bodylotion fouten die je niet meer mag maken

Smeren kun je leren. Deze bodylotion fouten mag je namelijk van ons niet meer maken.

Niets is lekkerder dan na een uitgebreide douche of bad-sessie dan het smeren van bodylotion. Je hult jezelf in heerlijke geuren met de voedende en hydraterende kenmerken van dit beautyproduct. Weinig dat er mis kan gaan, denk je misschien. Toch maak je geheid bodylotion fouten. We sommen ze hier voor je op.

Bodylotion fouten die ook jij maakt

#1 Niet vaak genoeg bodylotion gebruiken

Ben jij het type: ik smeer bodylotion alleen op zondag wanneer ik mijn self care moment inplan? Dan smeer je bodylotion niet vaak genoeg. Idealiter verrijk jij je lichaam élke dag met bodylotion. Ja, je leest het goed. Je mag dus elke dag smeren tot je een ons weegt. En dat wil je, want bodylotion helpt tegen de veroudering van de huid!

#2 Niet genoeg aanbrengen

Eén van de bodylotion fouten heeft te maken met het feit dat je misschien zuinig bent op je bodylotion. Maar dat is zonde! Want wanneer je aan het smeren gaat, moet je wel voldoende op je lichaam smeren. Dus kies een exemplaar waar je niet gierig van hoeft te worden. Kortom: een verzorgend product dat past in je budget.

#3 Een bodylotion kiezen dat niet voedend genoeg is

Je denkt misschien: alle bodylotion is toch even voedend? Helaas is dit niet altijd het geval. Er staan producten in het schap die veel siliconen, sulfaten en parabenen bevatten. Deze lijken op het eerste oog voedend, maar dringen niet echt diep in in de huid. Hierdoor adviseren we je om te kiezen voor een natuurlijke bodylotion met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

#4 Je brengt het niet aan op het hele lichaam

De laatste in de rij van veel gemaakte bodylotion fouten is het niet aanbrengen op het hele lichaam. Misschien breng je het op dit moment alleen aan op de droge plekken zoals je scheenbeen of elleboog. Maar breng het in de toekomst liever aan op het hele lichaam. Je hele body heeft namelijk profijt van deze voedende lotion!

Psst… hier geven we je meer tips voor de ultieme spa at home ervaring.

Tekst: Renée Prenger

vrouwen met bodylotion

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »