Boyfriend bob: hét it-kapsel voor 2022

Op zoek naar hét it-kapsel voor 2022? Dan hoef je niet meer lang te zoeken. Wij hebben het namelijk al gevonden. De boyfriend bob gaat de boeken in als ons favoriete kapsel van 2022. Ja nu al.

Je vraagt je misschien af: waarom zou je in het begin van het jaar al komen met het meest trendy kapsel van dat jaar? Nou omdat wij het niet langer meer voor ons kunnen houden. Na The Shag, omarmen we nu de boyfriend bob in ons leven.

Single of niet: de boyfriend bob wil je hebben

De bob stal de show in 2021. Daarom komt het niet geheel als een verrassing dat we in 2022 massaal de schaar erin gaan zetten. We somden al eerder onze favoriete bob-kapsels op (je leest het hier terug), maar één zagen we over het hoofd en daar gaan we het nu uitgebreid over hebben.

Je vraagt je misschien af: wat is een boyfriend bob precies? Waar moet een kort kapsel aan voldoen voordat het zo genoemd kan worden?

Nou een boyfriend bob:

  • komt tot net onder de oren
  • is niet recht afgeknipt
  • hoeft niet uitgebreid gestyled te worden
  • staat het beste wanneer je net uit bed komt rollen

En je begrijpt: dit is een ideaal kapsel voor alle vrouwen die A) niet handig zijn met stylingtools, die B) houden van uitslapen en die C) geen zin hebben om uren voor de spiegel te staan om alles zorgvuldig in model te brengen.

Het mag wat wilder, ruiger, maar wel op een stijlvolle manier. Een I-woke-up-like-this-look waar je wel heel even voor in de spiegel mag kijken voordat je de deur uit stapt.

Zo draag je het it-kapsel van 2022:

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: GlamourMagazine

vrouw met boyfriend bob kapsel

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »