Go Get Inspired: Bubble Braids

Haar-inspiratie nodig? Dit kapsel zien we overal op Instagram en Pinterest voorbijkomen en is ook nog ‘s heel makkelijk na te maken. Opgelet: je gaat helemaal dol zijn op deze bubble braids.

Ben je klaar met de simpele paardenstaart en wil je je kapsel naar een hoger niveau tillen? Dan is de bubble braid hét kapsel om uit te proberen. Elegant en super makkelijk. Je hebt het namelijk zo voor elkaar.

Bubble Braids: zo doe je het

  1. Maak een strakke hoge paardenstaart
  2. Kam je staart goed door en verdeel het in gelijke delen
  3. Bind ieder deel van de staart af met een elastiek. Kies voor elastieken in dezelfde kleuren
  4. Trek de bubbles, een beetje uit elkaar voor meer volume
  5. En klaar is je high fashion paardenstaart waar iedereen jaloers op gaat zijn

Makkelijk, toch? Het kapsel staat vooral prachtig bij dames met stijl haar, maar ook dames met krullen kunnen zich er aan wagen. Ben je gezegend met een volle haarbos? Dan kun je deze bubble braids ook dragen met scrunchies in plaats van normale haarelastieken.

Heb je nog extra inspiratie nodig? Afkijken kan je bij deze heerlijke beelden.

Nog niet uitgekeken? De wet look is ook een kapsel dat je in de gaten moet houden dit jaar. Het wordt namelijk gezien als één van de haartrends van 2021. Het kapsel werd onder andere gespot bij de catwalk shows van Versace, Acne Studios en Chloé en maakt dus een echte comeback. In dit Go Get Inspired-artikel lees je er alles over.

Tekst: Renée Prenger

Bubble Braids

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »