De leukste cadeau inspiratie voor beauty en haarliefhebbers

Wat geef je aan de beauty- en haarliefhebber die álles al heeft? Goede vraag! Speciaal voor allee dames die houden van make-up, skincare en haarproducten hebben we fijne cadeau inspiratie verzameld. Schrijf je mee?

Cadeau inspiratie onder de €30

Het is aftellen geblazen! Waar vind je last minute nog leuke cadeau inspiratie voor je beste vriendin, (schoon)zus, moeder en oma? Met deze cadeau inspiratie van The Chair maak je van Kerst echt een succes. En dat allemaal onder de €30!

#1 Een voedend haarmasker

Met dit haarmasker van Biolage kunnen je lokken even bijkomen van alle stylingtools die je gaat gebruiken tijdens de feestdagen. Ideaal voor je selfcare middag in de kerstvakantie. In je haar verdelen, knot op je kop, kerstfilm kijken, uitspoelen en je hebt zijdezachte lokken!

Biolage voedend haarmasker | €18,45 | Shop hier

#2 Leave-in milk

Een leave-in milk is het ideale cadeau voor de echte haarguru. Dit haarproduct is geschikt voor elk haartype, biedt bescherming tegen hittetools, voorkomt pluis en gesleten punten, brengt je haar in model én geeft direct extra glans. Een heerlijk cadeau om te krijgen en makkelijk om te geven dus!

milk_shake Incredible Milk | €23,95 | Shop hier

#3 Herbruikbare watjes

Is de ontvanger dol op beauty en houdt zij rekening met het milieu? Dan zijn deze wasbare wattenschijfjes een schot in de roos. In plaats van dat elk watje in de prullenbak belandt, gooi je deze in je wasmand zodat je ze na een wasbeurt gewoon nog een keer kunt gebruiken. Ook fijn: de stof voelt heerlijk zacht aan en je hoeft daardoor niet flink te boenen om je make-up eraf te halen. Cadeau inspiratie waar het milieu én je huid blij van worden, dus.

cadeau inspiratie: herbruikbare wattenschijfjes
e.l.f. herbruikbaar watje | €5,00 | Shop hier

#4 Jade roller

Je gezicht masseren voor een strakkere huid en een betere doorbloeding? Dat kan met een jade roller! Met de kristallen van de jade roller masseer je heerlijk over je gezicht heen zodat je straks minder onzuiverheden hebt. Fijn hè?

YÙ Jade roller | €26,30 | Shop hier

#5 Borstel voor nat haar

Wat geef je een haarliefhebber die alles al heeft? Een haarborstel waar haar haar niet mee afbreekt! Met deze speciale borstel ga je zorgeloos door je lokken heen terwijl je onder de douche staat. Geen last van extra afgebroken haren door je natte kapsel met deze borstel!

cadeau inspiratie: een borstel voor nat haar
Haarborstel nat haar | €12,75 | Shop hier

Met deze heerlijke cadeau inspiratie maak je haar (wanneer ze houdt van beauty en haar) erg blij!

Tekst: Renée Prenger

cadeau-inspiratie

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »