Clean, vegan, natural en organic beauty producten vind je bij Greenbeauty Market

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook in de beauty-industrie groeit de behoefte naar duurzame producten. En dat is precies wat Greenbeauty Market aanbiedt. Deze webshop is jouw one-stop-shop voor alle vegan, natuurlijke, biologische en clean beauty producten die je je maar kunt wensen.

Greenbeauty Market is een online marktplaats, met een breed assortiment aan clean beauty van indie merken. Allemaal non-toxic, vegan, natuurlijk of biologisch. Zo heeft het producten van merken als Daily Concepts, Ere Perez, Mádara en Salt & Stone.

Greenbeauty Market werd opgericht in 2019 door Geertje van Bavel en Robbie ter Haak. Beiden geen onbekenden in de beautywereld: Geertje was voorheen brand director bij L’Oréal en Robbie co-owner van Kinki Kappers.  In augustus 2018 heeft het duo de krachten gebundeld en besloten hun passie te volgen, waarmee de wereld kennismaakt met een nieuwe vorm van beauty – één die natuurlijk, duurzaam, eerlijk en dierproefvrij is.

‘We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken om jouw beauty routine clean te maken. We weten dat jij deze wens met ons deelt. Je maakt bewuste voedingskeuzes, bent op de hoogte van de herkomst van jouw kleding, maar het tot de bodem uitzoeken van ingrediëntenlijsten is hoogstwaarschijnlijk niet jouw favoriete bezigheid. Snappen wij volkomen. Laat ons jou de weg hierin wijzen.’ – Robbie ter Haak

We delen een aantal van onze absolute favorites van Greenbeauty Market:

Greenbeauty Market
HiBAR Solid Shampoo Moisturize, €16,25

Een shampoo bar om dikker of droog haar te voeden, of als je het vaker wast.

Greenbeauty Market
Greenbeauty Market Reusable make up remover pads, €15,95

Verminder jouw afval met deze herbruikbare make-upverwijderaars. Speciaal voor jou gemaakt met een mix van biologisch katoen en bamboe.

Greenbeauty Market
Biologi Br Organic Rosehip Oil, €20

Maak kennis met je nieuwe fav huidolie: Biologi’s Br Organic Rosehip Oil. Deze olie maakt gebruik van de pure kracht van Rosa canina en is rijk aan natuurlijke vitamines en essentiële vetzuren die de interne hydratatie van de huid bevorderen. Welcome to the future. 

greenbeauty market

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »