Winterdip? Met deze CO2 behandeling kom je er zo weer uit

De verwarming die op standje tropische temperaturen staat. Een gure wind die tegen je gezicht aan ketst. Sneeuwbuien waar je niet op voorbereid bent. Je huid heeft nogal wat te verduren in de winter. Geef ‘m een oppepper met een CO2 behandeling.

De zon is jammer genoeg ver te zoeken en na alle iets te gezellig en late avonden heeft je huid er wel beter uit gezien. Trakteer jezelf dan op een CO2 behandeling om je huid die boost te geven waar hij zo naar verlangt. Door de extra zuurstof in de huid gaat je gezicht weer stralen. Ja, ook middenin de winter.

CO2 behandeling

Zuurstof is een belangrijke factor voor een egale en glowy skin. Krijgt je huid niet genoeg zuurstof binnen, bijvoorbeeld omdat je de hele dag in een dicht kantoor zit met de verwarming op de hoogste stand? Dan heelt je huid minder snel bij puistjes, wondjes en andere onzuiverheden. Daarnaast krijg je sneller rimpels en daar zit je uiteraard niet op te wachten.

Zo werkt de CO2 behandeling

Wanneer je last hebt van een puistje – die je stiekem hebt opengekrabd – verbruiken je huidcellen extra veel zuurstof om deze huid weer te repareren. Is er weinig zuurstof? Dan duurt het dus ook langer voordat je huid geheeld is. Daarnaast zorgt een tekort aan zuurstof in de huid er ook voor dat er niet meer energie geleverd kan worden aan de huid. Een vicieuze cirkel, dus waar je niet snel uitkomt. Behalve met een CO2 behandeling.

De zuurstofproductie wordt namelijk gestimuleerd tijdens deze gezichtsbehandeling, waardoor je huid weer kan gaan stralen. Een mooi extraatje is dat ook de bloedcirculatie een boost krijgt en dat er tegelijk meer collageen wordt aangemaakt. Hier wordt je huid écht blij van.

Zo werkt het:

  • Er wordt een laagje kooldioxide op je gezicht aangebracht door de specialist.
  • Dit wordt automatisch opgenomen in de huid omdat dit al een natuurlijk bestanddeel is van je huid.
  • Door middel van een vliesmasker op je gezicht kan de kooldioxide optimaal opgenomen worden.

DÉCAAR

Deze behandeling bij DÉCAAR is geschikt voor elk huidtype (ook met een gevoelige huid) en aangezien de behandeling volledig natuurlijk is heb je achteraf geen last van een rode en geïrriteerde huid. Benieuwd naar de behandeling of wil je een afspraak boeken? Bezoek dan de website voor alle locaties door het land heen.

Pssttt.. en zo kom je af van onzuiverheden door je mondkapje.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met co2 behandeling op het gezicht

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »