Date night beauty looks om op te slaan

Staat er een spannende date op de planning met je lief of ga je hem of haar voor het eerst ontmoeten? Dan wil je er natuurlijk gelikt uitzien. Bekijk hier onze favoriete date night beauty looks.

Tijdens een date mag het allemaal wat spannender. Je wil een goede indruk achterlaten bij je eerste date. Of misschien wil jij je partner waar je al een samen mee bent overdonderen met jouw beauty. Hoe het ook went of keert: met deze date night beauty looks zit je altijd gebakken.

#1 Subtiele eyeliner

We houden van make-up, maar staan liever niet uren voor de kaptafel. Deze look is de ultieme middenweg. We hebben een natuurlijke skin met een subtiele glow. Daaraan voegen we neutrale oogschaduw toe en een dunne eyeliner. Simpel, maar oh zo mooi.

#2 Rode lippen

Rode lippen staan garant voor een vurige avond. Al is het wel afhankelijk wat jullie gaan doen. Een avondje uiteten betekent dat je telkens je lippenstift moet bijwerken. Leuk is anders. Maar het is wel de optimale date night beauty look voor een avond naar de opera, het ballet of een film. En na een zwoele avond haal je die lippenstift vlekken er zo af (klik hier voor het artikel).

#3 Bushy brows

Kies voor een natuurlijke look met volle wenkbrauwen, schattige sproetjes en een glowy skin. Combineer de look met de perfecte lipkleur voor jou en de avond kan niet meer stuk. Althans, als het aan jouw date night beauty zou liggen.

Tekst: Renée Prenger

date night

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »