De makkelijkste trend van 2022: de baseball cap

Het kan je niet ontgaan zijn, of wel en zie je het pas in het straatbeeld na het lezen van deze blog. De baseball cap is hot voor vrouwen! En dat is ideaal voor wanneer je net iets te hard hebt gefeest afgelopen week.

Sinds de laatste lockdown lijken we massaal te kiezen voor comfortable kleding. De tracksuits zijn niet aan te slepen deze winter. Gestyled met een lange tailored jas of trenchcoat, sneakers en de baseballcap maakt deze look compleet.

Zo zijn celebs en influencers mega fan van deze trend. Want zeg nou zelf, als we dan toch allemaal veel thuis zijn wil je gewoon iets aantrekken wat comfortabel zit. En mocht je nu ook net even geen zin hebben om je haar te wassen of te stylen dan is de baseball cap natuurlijk wel een zeer welkome accessoire!

Je doet er dus goed aan om een baseball pet aan te schaffen voor de winter. Wij zetten onze favorieten baseball caps op een rij voor je van designer tot high street!

Prada

[I]

Gucci

New York Yankees (via Zalando)

Arket (via Zalando)

Vooral de ‘dad cap’ van Balenciaga ontworpen door Demna Gvasalia, heeft deze hele trend in beweging gezet. Je kunt de pet dragen met je haar los of je maakt een hele lage knot beide stylen hebben we vaak gespot en hebben een instant cool factor.

Laat het nieuwe jaar maar komen!

With Love,

Iris

Iweari.com

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »