Deze bikini past bij je figuur

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om nieuwe badmode aan te schaffen. Maar welke bikini past nu het beste bij jouw figuur? Met deze bikini-gids kun je toch een stuk makkelijker je nieuwe badkleding aanschaffen.

Ieder jaar is het weer raak: de ultieme stress wanneer er nieuwe badmode gekocht moet worden. Zeker online is het aanschaffen van een mooi en passend topje met matchend broekje een uitdaging. Is het topje te groot, lubbert het boekje in no time uit. Vandaag ontdek je in welke bikini jouw figuur het mooiste in uit komt. Ieder figuur heeft namelijk heel wat sterke punten die door de juiste badkleding alleen maar meer in het zonnetje worden gezet. Meer lezen over mode? Op onze Fashion-pagina praten we je bij over de laatste modetrends.

Dé bikini voor een zandloperfiguur

Wanneer je een zandloperfiguur hebt, ben je gezegend met prachtige rondingen. Volle borsten, brede heupen en een smalle taille. Omdat je al mooie vrouwelijke vormen hebt, kun je het beste kiezen voor een topje en broekje met rechte lijnen en een eenvoudig design. Dit kan bijvoorbeeld een vrolijke kleur zijn. Een haltertop accentueert je borsten nog meer.

Dé bikini voor een peer figuur

Je bent een peer wanneer je prachtige volle heupen hebt en je benen wat breder zijn dan de rest. Je bovenlichaam is daarentegen het smalste punt van je lichaam en je bent gezegend met een hele smalle taille. Om je figuur wat meer in balans te brengen, kun je kiezen voor een bandeau top of een top met een vrolijke print. Deze brengt wat meer volume aan bij je bovenlichaam.

Dé bikini voor een recht figuur

Heeft jouw lichaam wat minder aanwezige vormen? Dan kun je jouw heupen en borsten wat meer in de spotlight zetten door onder andere te kiezen voor een broekje met strikjes en franjes. Ook het topje mag wat meer poespas krijgen met een vrolijke print en volants.

Dé bikini voor een appelfiguur

Wanneer je een appelfiguur hebt, zit de meeste volume rond je buik. Je kunt jouw prachtige benen benadrukken door te kiezen voor een broekje met hoge taille. Deze geeft je een silhouet waarin jij je ook heel comfortabel bij gaat voelen.

Dé bikini voor een omgekeerde driehoek

Zijn jouw schouders breder dan je heupen? Dan ben je een omgekeerde driehoek. Je kunt de aandacht wat meer verleggen naar je onderlichaam door een vrolijk broekje aan te trekken naar het strand. Kies voor bonte prints en haal alle toeters en bellers er maar bij. Het topje daarentegen mag in een eenvoudige kleur zijn.

Tekst: Renée Prenger

bikini bij figuur

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »