Deze haaraccessoires geven elke outfit een upgrade

Als er ooit een tijd was voor haaraccessoires, dan is het nu. Hoewel 2021 misschien het jaar was van gemakkelijke paardenstaarten en knotjes als het gaat om kapsels, wordt het versieren van je haar met leuke haaraccessoires een ware rage in 2022.

Haarklemmen? Check. Haarstrikken? Check! Scrunchies? Yes, please.

Zijden Sjaals/ Bandana’s

Christina Aguilera, de Olsen Twins, Aaliyah, Sarah Jessica Parker, Justin Timberlake, Dionne van Clueless; allemaal celebs (echt en fictief) die bekend staan ​​om het dragen van een bepaalde trend in de ’90 en ’00s: bandana’s. Nadat we ze zagen op de catwalks bij Jacquemus en Gucci, durven we te zeggen: de bandana is back. Je knoopt de zijden sjaal om je haar voor een effortless maar hippe look.

Haarstrikken

We schreven het al eerder: The Bow Is Back! Met een leuke haarstrik zit je altijd goed. Je kunt gemakkelijk de strikken gebruiken van elk cadeau dat je krijgt (en als je merkkleding of beautyproducten koopt, bewaar dan altijd het logolint!). Bovendien kan de strik ook dienst doen als choker of om de nek worden geknoopt voor een chique accent.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michaela Rae (@michaelategg)

Haarklemmen

Als het gaat om de stijl uit de jaren ’90, zijn er een paar typische items, zoals tube tops, mini-handtassen en platform schoenen die recent weer populair zijn geworden. En het is niet verrassend dat hetzelfde geldt op het gebied van haar. De haarklem, een haartrend uit de 90’s is weer opgedoken, en daar zijn we blij om, want ze zorgen voor een chique, maar eenvoudig en gemakkelijk kapsel.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOOR DE GROOT (@queenofjetlags)

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Elle (@elinorcharlotte)

Scrunchies

De scrunchie-trend begon een paar jaar geleden, met scrunchies in fluweel en klassieke kleuren als zwart, wit en rood. De laatste tijd is het uitgegroeid tot verschillende patronen zoals luipaard, bloemen, stippen en gingham. De scrunchies variëren in grootte, van kleine tot grote. Behalve fluwelen scrunchies, zien we ook steeds vaker zijden scrunchies en organza-scrunchies.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Silky_family_ (@silky_family_)

Tekst: Aimee Kniese

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »