Door deze kapsels lijkt je haar optisch dikker

Wil jij optisch dikker haar? We tippen drie prachtige coupes waarmee je lokken voller lijken. Ontdek snel de mooiste kapsels voor dames met dunnere lokken.

Of je nu stijl haar hebt en wel wat extra volume kunt gebruiken of versier jij je badkamervloer met je haren omdat je last hebt van haaruitval? Met deze drie kapsels lijk je dikker haar te hebben! We zetten onze favoriete coupes voor je op een rij waar jij optisch meer volume mee krijgt. Ben je er klaar voor?

Dikker haar met de blunt bob

Een rechte bob, die ook wel de ‘blunt bob’ wordt genoemd is misschien wel het populairste kapsel van dit moment. Dat is ook niet gek, want het zorgt écht voor dikker haar. Het is een elegant kapsel die erg geschikt is voor dames met dun haar. Je kunt nog variëren met die lengte ook! Zo kun je de bob bij de kin, je nek of je sleutelbeen laten afknippen. Het is maar net waar jij je fijn bij voelt. Je haar stijlen met dit kapsel is ook een eitje. Kies voor een sleek look met stijl haar of zet de krultang erin. Ook leuk: dit kapsel staat ook prachtig met een pony!

De stoere pixie cut

Deze look is voor alle stoere chicks die dikker haar willen. De pixie cut is gedurfd, edgy en bomvol karakter. Hij geeft je extra volume aan de bovenkant. Daarnaast is dit kapsel erg makkelijk te stijlen en te onderhouden. Perfect wanneer je in de ochtend geen zin hebt om in de weer te gaan met een krul- of stijltang. Tip van de redactie: wil je werken met een mousse of andere haarproducten? Breng deze dan aan wanneer je haar nog nat is en pak niet te vaak de föhn erbij. Hier wordt je haar zwaar en stug van, terwijl een pixie cut juist lekker luchtig moet zijn.

Dikker haar? Kies eens voor een blunt cut met subtiele laagjes

Een recht afgesneden coupe geeft je optisch meer volume. Je zou misschien denken dat kort haar beter staat bij vrouwen met dun haar, maar niets is minder waar. Draag je lokken eens in een lengte tussen de schouders en je borstpartij. Aanvullend met subtiele laagjes, lijk je zo dikker haar te hebben. Zorg ervoor dat de lokken natuurlijk om je gezicht heen vallen!

Extra volume? Deze producten zijn gemaakt voor optisch dikker haar

Techni.Art haarmousse voor fijn haar €18,35 / Shop hier

Serie Expert shampoo voor fijn haar €16,95 / Shop hier

Serie Expert conditioner voor fijn haar €21,95 / Shop hier

Tekst: Renée Prenger

Meisje met blonde bob en witte blouse aan

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »