Dit vinden mannen écht van blond haar

Nieuw! The Chair vraagt ons mannenpanel, bestaande uit soul-muzikant Steffen Morrison en de hoofdredacteur van Esquire Arno Kantelberg om advies. In de eerste aflevering hebben we het over niets minder dan blond haar. Let’s talk about blonde!

Waar kijken mannen als eerste naar en wat vinden mannen eigenlijk van een blonde uitgroei? Tanja Kok van The Chair duikt in het mannenbrein en vraagt Arno Kantelberg en Steffen Morrison het hemd van hun lijf in onze nieuwste video. „Haar bepaalt erg of je nieuwsgierig wordt in een vrouw, of erop afknapt.“ Wat die afknapper dan precies is, zie je in onderstaande video.

Dit vindt ons mannenpanel van blond haar

Snel over op het stereotype domme blondje: wat is de mening van het mannenpanel op het imago dat wordt geschetst van een vrouw met blond haar? Worden alle vrouwen direct in dat hoekje geplaatst? Al deze antwoorden zie je allemaal in de eerste aflevering van het Mannenpanel van The Chair. Maar dat is nog niet alles, want we gaan ook dieper in over de uitgroei bij blonde vrouwen en Arno Kantelberg en Steffen Morrison onthullen of ze zelf hun haar wel eens gekleurd hebben. Een absolute must-watch dus!

Mooie blonde lokken met de Baby Blonde haarkleuren van Redken

Goed nieuws voor alle vrouwen die over willen stappen op een blonde haarkleur. Redken lanceert een nieuwe reeks haarkleuren die je lokken een natuurlijke blonde kleur geven. Geen Barbie-blond dus, maar een elegante coupe die heel sophisticated overkomt. Ze zijn beschikbaar in drie nieuwe kleuren: Gilded Taupe, Iridescence en Baby. Deze kleuren zorgen voor een vlekkeloze overgang van je huidige haarkleur naar een blonde haarkleur.

Meer video’s zien van The Chair? Op ons YouTube-kanaal delen we prachtige tutorials om thuis mee te experimenteren en op onze speciale Men-pagina lees je alles over beauty, fashion en hair voor mannen.

De video is tot stand gekomen in samenwerking met: Redken, Arno Kantelberg, Steffen Morrison, Tanja Kok en Bunk Hotel Amsterdam. Volg Redken op Instagram via @redken en Facebook.

Tekst: Renée Prenger

blond haar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »