Dit worden de populairste nagellak kleuren voor deze lente

De lente is in aantocht! Tijd om te kijken naar de mooiste nagellak kleuren voor deze lente.

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, nagellak ik hou van jou… Je vindt het hartstikke leuk om je nagels in een vrolijk kleurtje te (laten) lakken. Je kijkt er dan ook naar uit om een nieuwe kleur uit te kiezen. Wij helpen je alvast op weg met de populairste nagellak kleuren voor deze lente. Wat een beauty!

Groen

Gucci Beauty Vernis à Ongles – €29,-

Trend alert! Groen is een van de trendkleuren van 2022, dus begin maar vast met het inslaan van nagellak in verschillende tinten groen. Pistache is een zachte en neutrale nagellak kleur voor deze lente. Maar ons oog valt eerder op deze felle variant.

Paasgeel

CND Vinylux Long Wear nagellak – €15,-

Deze zachte, vrolijke gele tint is alles wat je wilt in een nagelkleur voor lente 2022. Het is vrijwel onmogelijk om dit te dragen en in een slecht humeur te zijn. Goede tip: om de kleur echt een boost te geven, breng je een laag witte lak aan als je basis voordat je de zachte kleur geel er bovenop aanbrengt.

Helder wit

nagellakkleuren voor deze lente
ORLY nagellak – White Tips €16,95

Een heldere, witte nagellak is clean en fris, oftewel alles wat je ooit zou willen in een lentekleur, vooral in 2022. Het is neutraal, maar toch opvallend en flatterend voor alle huidtinten.

Bubblegum pink

Dior Vernis – 661 Bonheur €28

Als Watermelon Sugar een nagelkleur was, zou dit het zijn. Je hoeft niet te wachten tot de zomer om je nagels te lakken met neonkleuren. Deze felle lentekleur is een leuke overgang van die humeurige wintertinten, en is toch gewaagd.

Tangerine

CND Vinylux Long Wear nagellak – €15,-

Fruitige kleuren zijn helemaal ‘je van het’ deze lente. Geen wonder dat de nagellak kleuren voor deze lente zo vrolijk zijn! Neem deze frisse kleur tangerine (mandarijn). Mooi in de mix met lila.

Lila

Nailberry L’Oxygéné nagellak – €20,50

Lila is al sinds 2019 een belangrijke kleur in modeland. Deze pasteltint kunnen we dan ook zeker niet overslaan. Mooi in de mix met andere opvallende nagellak kleuren voor deze lente: tangerine, groen én zacht geel.

Tekst: Aimee Kniese & Renée Prenger

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »