Doe dit na het douchen voor prachtige krullen

Dit artikel is voor alle vrouwen met natuurlijk krullend haar. We delen vandaag een geheim met je die je haarroutine voor altijd gaat veranderen. Wanneer je dit doet na het douchen, krijg je namelijk prachtige krullen.

Een korte inleiding: deze truc werkt alleen als je gezegend bent met een bos krullen. Wanneer je stijl haar hebt, kun je zoveel draaien aan je lokken als je wilt, maar je krijgt er geen krullen van. Wanneer je al wel krullen hebt daarentegen is dit hét geheim voor een mooie coupe. Een tipje van de sluier: er komt geen stylingtool aan te pas.

Mooie krullen in een handomdraai (letterlijk)

Krullend haar was je het liefst maar maximaal twee keer in de week. Dit omdat het haar van nature snel droog wordt. En hoe droger het haar, hoe eerder het pluist. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen. Het is daarom geen gek idee om je haarroutine naar een hoger niveau te tillen. Met onze geheime truc droogt je haar namelijk zo op dat het lijkt alsof je net van de kapper komt.

Zo gaat het in zijn werk:

Stap 1: was je haar met een speciale krullenshampoo (zoals de High Amplify Shampoo van Matrix) en een conditioner die het haar niet verzwaart. Wij zijn fan van de High Amplify Shine Rinse van Matrix.

High Amplify Shampoo €10,80
High Amplify Shine Rinse €14,35

Stap 2: breng een mousse aan die je haar verzorgt én meer volume geeft. Hierdoor zakken je krullen niet in zodra je haar opdroogt. De Spiral Queen mousse van Techni.Art voorkomt pluizig haar dat ontstaat door het natuurlijk opdrogen van je haar.

Spiral Queen €20,45

Stap 3: gebruik de Siren Waves styling crème van Techni. Art om gedefinieerde krullen te maken. Je brengt een klein beetje aan op je vingertoppen en draait vervolgens je krullen op de manier die jij mooi vindt. Van je af bijvoorbeeld of misschien juist wel naar je toe.

Breng je krullen in vorm met de Siren Waves van Techni.Art
Siren Waves €20,45

Stap 4: pak iedere krul even apart vast bij het uiteinde van de pluk en duw deze in de bal van je hand tegen je hoofd aan. Hierdoor blijft de krul langer in deze vorm zitten.

Stap 5: Ga onderste boven hangen en breng een anti-humidity spray of verzorgend serum aan. Even schudden en klaar zijn je prachtige krullen! Laat je haar nu gewoon opdrogen aan de lucht. Wij zijn fan van de Fix Anti Frizz spray van Techni.Art en gebruiken ook graag de arganolie van Milk_Shake.

Mooie krullen met de arganolie van Milk_Shake
Argan Oil €8,95

Meer lezen over krullen? In dit artikel laten we zien hoe je met een badjas lint hele mooie krullen kunt creëeren. En op deze pagina geven we je vijf tips tegen pluizig haar en daar maken we iedere krullenbol blij mee, toch?

Tekst: Renée Prenger

Mooie krullen na het douchen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »