Zo laat je dunne lippen voller lijken

Als er iets is wat we van de Kardashians hebben geleerd, is het dat een sterk aangezette contour en overlijnde lippen net zo transformerend kan zijn als plastische chirurgie – zonder het prijskaartje en de hersteltijd. Dus als jij niet gezegend bent met volle lippen á la Kylie, delen we nu de beste tips om je lippen voller te doen lijken.

1. Scrub je lippen

Droge lippen reflecteren minder licht, wat betekent dat je lippen er kleiner uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Om schilfers te verwijderen, poets je ze lichtjes met een tandenborstel of gebruik je een lipscrub. Mijn persoonlijke favoriet is die van Clay & Glow. Dit stimuleert ook de bloedsomloop, waardoor je lippen een roze tint zonder make-up krijgen.

2. Hydrateren

Is het je ooit opgevallen dat als je je waterflesje thuis vergeet, je lippen er aan het eind van de dag heel klein uitzien? Als je lichaam uitgedroogd is, verschrompelen je lippen letterlijk. Zorg ervoor dat je veel water drinkt om je lippen op een natuurlijke manier voller en groter te doen lijken. Daarnaast kun je natuurlijk een lippenbalsem gebruiken.

3. Overlijn je lippen met lip liner

Voordat Kylie Jenner haar lippen chirurgisch verbeterde, gebruikte ze deze truc om ze groter te laten lijken. Nu kun je niet zomaar lippenstift over je hele gezicht vegen. De truc is om concealer aan te brengen voor je lipkleur om de lijn tussen je lippen en je gezicht te vervagen. Gebruik vervolgens een lip liner om een lijntje te trekken rond de vorm van je lippen, iets buiten je natuurlijke liplijn. Vul je lippen vervolgens in met een bijpassende lipstick of gloss.

4. Trek de aandacht naar je lippen met een lipgloss

Neem je favoriete heldere lipgloss of kies een tint die bij je lippenstiftkleur past en breng een beetje glans aan op het midden van je beide lippen. Het glanzende product vangt licht op, waardoor je lippen er voller uitzien.

5. Probeer een lip plumper

Er zijn tegenwoordig verschillende lip plumpers op de markt; producten met ingrediënten zoals gember en munt die het effect van vollere lippen geven.

Tekst: Aimée Kniese

voller

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »