Feestdagen make-up inspiratie: 5 mooie looks

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent maar één ding: het samenstellen van de outfit voor Kerst en Oud & Nieuw. Met deze feestdagen make-up inspiratie kom je alvast in de juiste Christmas Spirit!

Tja, wat doe je met je make-up dit jaar? Ga je lekker overboord met de highlighter en rouge of haal je het oogschaduwpalet eindelijk eens uit de kast? De keuze is aan jou, maar met deze feestdagen make-up inspiratie helpen we je wel alvast op weg.

Feestdagen make-up inspiratie

#1 Smokey blue eyes

Hoe mooi is deze variant van de smokey eye? Doordat je blauw gebruikt in plaats van zwart, kom je een stuk minder streng over. Deze make-up look staat prachtig bij dames met blauwe ogen! Wil je nog leren hoe je een smokey eye maakt zónder dat je eruit gaat zien als een panda die een blauwtje loopt? 😉 Check dan snel dit artikel!

#2 Classic Red lips

Je kan niet de fout ingaan met deze feestdagen make-up inspiratie. Een klassieke rode lip, wordt namelijk niet voor niets zo genoemd. Kies voor een kleur die past bij jou (check dit artikel om daar achter te komen) en kleur je lippen eenvoudig in. Je kunt je ogen lekker rustig laten. Het is daarom een ideale last-minute look!

#3 Green eyeliner

Nieuw dit jaar is de groene eyeliner. Deze kan zo donker of zo fel zijn als je wil. Past perfect bij de feestdagen en is makkelijk gedaan (mits je eyeliner kan zetten, natuurlijk). Je brengt een simpele wing aan en houdt de rest van je make-up heel naturel.

#4 Magical Copper

Hoe magisch is deze koperen oogmake-up? Warm, glinsterend en passend bij veel verschillende huidtypen. Breng eerst een oogschaduw primer aan en blend hier een nude oogschaduw overheen. Maak het af met een glinsterende koperen oogschaduw en klaar is je magische look!

#5 Natural Glow

Is makkelijk jouw bijnaam? Dan wordt deze natural glow jouw go-to make-up look voor de feestdagen. Je brengt je dagelijkse make-up aan en besteed net wat meer aandacht aan je bronzer en highlighter. Alsof je net van het zomerse strand afkomt.

Tekst: Renée Prenger

feestdagen make-up inspiratie

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »