Met deze producten kun je elk feestkapsel creëren

Het is december! De feestmaand waar wij haarliefhebbers al even naar uitkijken. We kunnen namelijk uitpakken met een prachtig feestkapsel. Voor welke stijl je ook gaat: met de haarproducten van milk_shake kan ’t allemaal.

Een feestkapsel vraagt om de juiste verzorging. Zeker wanneer je in de weer gaat met hittetools zoals een stijltang, krultang of föhn is het belangrijk dat jij je haar optimaal verzorgt. Je wilt immers geen last krijgen van beschadigde lokken, toch?

Creëer jouw feestkapsel met de producten van MilkShake

Dat weten ze bij milk_shake maar al te goed. Daarom hebben ze haarproducten in hun assortiment waar je elk denkbaar feestkapsel mee kunt creëren. Van een volumineuze krullenbos tot aan een klassieke wet look: het kan allemaal.

We zetten drie feestelijke coupes op een rij mét onze favoriete producten van het haarmerk. Alles voor een feestkapsel dat urenlang in model blijft, toch?

Feestkapsel #1: de blowout

Dit kapsel vraagt om een hoop volume. We gebruiken dan ook graag de blow-dry primer van milk_shake. Dit is een pre-styling lotion die je lokken meer body en textuur geven. De dispenser verandert de lotion in een zacht schuim dat je eenvoudig door je haren heen kunt verdelen. Dit product beschermt het haar tegen de hoge temperatuur van de föhn, verkort de normale droogtijd, zorgt dat het haar lang in model blijft zitten én voorkomt dat de toner in ’t haar vervaagt. Je brengt dit aan op je vochtige lokken.

Blow Dry Primer €21,95 / Shop hier

Feestkapsel #2: paardenstaart met een twist

Kies voor een ultra hoge paardenstaart met bubble braids voor een eenvoudige én elegante feestlook. Om je haar in model te brengen en die babyhaartjes aan de voorkant in toom te houden, gebruik je de medium hold hairspray van milk_shake. Deze is flexibel en maakt het haar niet knapperig (wel zo fijn, vind je ook niet?). Spray het op een afstand van ongeveer 20 tot 30 centimeter voor het beste resultaat.

Medium Hold Hairspray €21,95 / Shop hier

Feestkapsel #3: glanzend stijl haar

Pak je stijltang er maar bij, want dit sleek kapsel is echt gemaakt voor de feestdagen. Om je haar te beschermen én te laten glanzen gebruik je het haarproduct let it shine van milk_shake. Dit is een fijne mist die je haar zacht en glanzend maakt. En dat zonder ’t te verzwaren. Je haar wordt zo niet statisch en het product beschermt ook nog eens tegen de warmte van de stijltang. Je gebruikt het dan ook op vochtig haar voordat je je haar gaat stijlen. Voor extra shine spray je het ook over de eindlook.

Let it Shine €23,95 / Shop hier

Tekst: Renée Prenger

In samenwerking met milk_shake NL.

Vrouw met feestelijk kapsel

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »