Feestkapsel inspiratie: 8x de mooiste looks

Je hebt al een prachtige outfit en je make-up matcht daar prachtig bij. Maar wat doe je met je haar tijdens de feestdagen? We’ve tot your back! Bekijk hieronder de mooiste feestkapsel inspiratie.

Of je nu zeeën van tijd hebt of even last minute je haar moet fixen: met deze feestkapsel inspiratie looks kan het allemaal. Oók wanneer je niet zo handig bent met de föhn en andere hitte tools!

Feestkapsel inspiratie 1: lage nette knot

Dit kapsel wordt vaak gebruikt voor trouwerijen, maar staat natuurlijk net zo mooi tijdens de feestdagen. Ook prachtig bij natuurlijk krullend haar.

2: hoge knot

Ook voor natuurlijk krullend haar is er genoeg feestkapsel inspiratie. Kijk maar! Deze knot is super chic en geschikt voor alle gelegenheden.

Feestkapsel inspiratie 3: 90’s blowout

Hoe mooi is dit kapsel? Het vraagt wat oefening, maar dan heb je ook wel een coupe waar je U tegen zegt. Je hebt volume van hier tot aan Tokio en je steelt absoluut de show. Wat je nodig hebt: een paar grote rollers, haarlak en geduld.

4: speelse vlechtjes

Hoe schattig is dit kapsel? Je brengt de elastiekjes eenvoudig in wanneer je haar nat is en laat je haar vervolgens drogen. Extra mooi met krullend haar!

5: paardenstaart met een twist

Deze paardenstaart heeft letterlijk een twist. Makkelijk én zo gepiept. Een elegant kapsel in een handomdraai dus ;).

Feestkapsel inspiratie 6: messy bun

De messy bun valt onder de categorie ‘altijd-goed’. Breng lekker veel sea salt spray aan om het haar veel textuur te geven. Zo blijft de knot ook langer zitten!

#7 vlechten maar

Onder de categorie: ‘lekker-makkelijk’ valt absoluut dit kapsel. Je maakt een strakke paardenstaart naar achter en vlecht de staart. Even vastmaken met een klein elastiekje en klaar is je feestlook!

#8 chique paardenstaart

Maak een lage paardenstaart en wikkel om het elastiekje een plukje van je haar. En that’s it! Makkelijk hè?

Tekst: Renée Prenger

vrouw met prachtig feestkapsel inspiratie

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »