5x festival kapsels voor kort haar

Wanneer je kort haar hebt, moet je soms wat creatiever zijn. Ingewikkelde vlechtwerken zijn niets voor jou en ook de krultang erbij pakken heeft niet altijd even veel zin. Maar dat betekent niet dat je niet festival-ready kan zijn. Kijk maar eens naar deze festival kapsels voor kort haar.

Lekker dansen op een festival. Uitpakken met de outfits en accessoires. Ook het kapsel is aan de beurt. Je wil een feestelijke coupe die het liefst de hele dag mooi blijft zitten. Regen of niet, jij maakt het naar je zin. Die regenponcho is stiekem toch best modieus…

De mooiste festival kapsels voor kort haar

Wanneer je korter haar hebt, lijkt het soms lastiger om een extravagant kapsel aan te meten. Maar niets is minder waar. Op Pinterest is genoeg inspiratie te vinden voor korte kapsels. We maken het dan ook graag makkelijk voor je door de mooiste coupes op een rijtje te zetten. Bereid je voor op 5x festival kapsels voor kort haar.

#1 Versierd vlechtwerk

Maak twee klassieke vlechtjes in je haar en bind deze vast met transparante elastiekjes. Versier de vlechten vervolgens met mooie nep-piercings, parels, kraaltjes: wat je ook vinden kan.

#2 Y2K, maar dan makkelijk

Je weet misschien inmiddels al dat Y2K een enorme hit is in 2022. Je kunt dit kapsel dan ook perfect dragen naar een festival. En het fijne is? Het is zo gepiept. Je hebt alleen een paar dunne elastieken nodig. Staat mooi bij krullend en stijl haar.

#3 Kralenboel

Kun jij je nog herinneren dat je vroeger op het strand veertjes en kraaltjes in je haar liet vlechten? Dat is echt perfect voor naar een festival. Mooi wanneer jij je haren losgooit op je favoriete nummer. Kun je ook laten doen bij de kapper. Wel zo makkelijk.

#4 Het sjaaltje

Hier met lang haar, maar staat net zo mooi met een kortere lengte. Zet het zijden sjaaltje wel even vast met speldjes want je wil het sjaaltje natuurlijk niet verliezen. En extra fijn: je beschermt je hoofdhuid ook tegen de zon.

#5 Nineties clipjes

De vlinder clipjes uit de jaren negentig komen terug. Zet ze in de voorste plukjes van je haar en klaar is Kees. Ideaal om je voorste lokken uit je gezicht te houden.

Meer inspiratie zien? Check ook onze favoriete festival kapsels voor stijl haar en krullend haar.

Tekst: Renée Prenger

festival kapsels voor kort haar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »