5x festival kapsels voor krullend haar

Hoera het festivalseizoen is daar! Onder het mom van: het duurt even, maar dan heb je ook wat. Met kaartjes van jaren geleden in de pocket, kun je wel de nodige haarinspiratie gebruiken. Bij deze: 5x knappe festival kapsels voor krullend haar.

Of je nu naar Concert at Sea gaat, kaartjes voor LowLands in je bezit hebt of lekker gaat stampen op een hardcore festivalletje: je kunt deze zomer weer helemaal uit je bol gaan. Maar dat betekent ook het vinden van een bijpassende outfit en kapsel. We tipten eerder al mooie kapsels voor stijl haar. Maar dit artikel is speciaal voor alle krullenbollen: 5x festival kapsels voor krullend haar.

Naar het festival met krullend haar

In de regen staan, dansen tot je voeten niet meer kunnen, weinig douchen: naar een festival gaan is zwaar voor je haar. Zeker wanneer je krullen hebt. Je hebt op een festival immers geen tijd om uitgebreid je Curly Girl Methode te volgen. Roeien met de riemen die je hebt, dus. Maar wel het liefst zonder dat je overblijft met een pluizige coupe. Deze vijf kapsels bieden uitkomst. Geloof ons maar.

#1 Space Buns

Door jouw krullen blijft dit kapsel heel goed zitten. Breng tijdens het stijlen wat sea salt spray aan voor extra structuur en vergeet vooral je leave-in conditioner niet. Maak twee hoge paardenstaarten en maak daar vervolgens een messy bun van. Even vast maken met een speldje en klaar is Kees.

#2 Speldenparade

Zet de ene kant van je haar vast met mooie schuifspeldjes. Breng aan op nat haar met een beetje gel zodat je ze er makkelijk in kunt schuiven. Even afmaken met wat haarlak en je bent klaar voor een wild festival!

#3 Ingewikkeld (not)

Maak twee mooie vlechten, maar maak ze niet helemaal af. Wanneer je ze hebt ingevlochten bind je ze vast met een elastiekje zodat je krullen er nog onderuit komen. Geschikt voor dik en lang haar dat je tijdens een warm festival uit je gezicht wil houden.

#4 Door een ringetje te halen

Lang leve Pinterest en TikTok! Want door mooie festival kapsels voor krullend haar daarop te zoeken, kun je allerlei kapsels meteen uit proberen. Wij zijn dol op dit half ingevlochten kapsel met bijpassende ringetjes.

#5 Doe maar gek

Space buns, vlechtjes, lange krullen. Dit kapsel heeft het recept voor een ideale festival look. Wel even oefenen, maar dan heb je ook wat.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met festival kapsels voor krullend haar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »