5x festival kapsels voor stijl haar

Het festival seizoen gaat eindelijk weer van start! Na twee jaar stilstand kunnen we weer onze heupen wiegen, genieten van live muziek en snacken bij foodtrucks. En misschien wel belangrijker: je kunt weer uitpakken met festival kapsels voor stijl haar.

Stijl haar heeft zo haar uitdagingen. Het is vaak wat dunner waardoor een ingewikkeld vlechtwerk snel uitzakt. Daarnaast zijn kleine elastiekjes zichtbaar en heb je wat minder volume. Maar, wij houden wel van een uitdaging. Daarom hebben we prachtige festival kapsels voor stijl haar verzameld die je kunt gebruiken ter inspiratie. Ben je er klaar voor?

Festival kapsels voor stijl haar

#1 Parel Parade

Versier je haar met plakbare parels of speldjes met parels. Deze kun je gewoon in je haar schuiven met een beetje haarlak. Zakt het uit? Maak je haar dan wat stugger met sea salt spray en een kam. Daar wordt het haar wat stugger van zodat de parels blijven zitten.

#2 Een sjaaltje

Deze festival kapsels voor stijl haar zijn super makkelijk. Dit zijden sjaaltje knoop je in je haar en kun je voor de zekerheid nog verzekeren met een schuifspeldje. Zeker wanneer je wil gaan springen op de muziek van je favoriete artiest.

#3 Bubble braids

Dit is misschien wel het makkelijkste festival kapsel voor stijl haar. Je maakt kleine bubbel braids aan de voorkant van je haar en klaar is Kees. Garantie dat het de hele dag goed blijft zitten.

#4 Cowboyhoed

De cowboyhoed is één van onze favoriete festival kapsels voor stijl haar en tegelijk ook een nieuwe haartrend. Makkelijk en bestand tegen de regen. Wel goed vasthouden wanneer je gaat springen…

#5 Vlechten

Vlecht je haar in met een leren lintje in een vrolijke kleur. Eenvoudig en praktisch. Precies wat je met stijl haar wil. Wel een gevalletje van oefening baart kunst.

Tekst: RENÉE PRENGER

festival kapsels voor stijl haar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »