Glamorous kapsel: in 9 stappen klaar voor december

Ho, ho, ho! Het is december en dat betekent maar één ding: uitpakken met de feestdagen. En hoe kan dat beter dan met een glamorous kapsel?

Glam waves waar menig celebrity jaloers op is: daar gaan we voor. Ondanks dat we nog niet zeker weten hoe we Kerst en Oud & Nieuw kunnen vieren, bereiden we ons mentaal al voor op de ultieme vraag: wat doe je met je haar? In samenwerking met Matrix Total Results, laten we je in 9 behapbare stappen zien hoe je dit glamorous kapsel zelf creëert.

Een glamorous kapsel maak je zo

Stap #1: föhn je haar droog. Stap lekker uit de douche en föhn je haar met de Matrix Total Results Iron Smoother. Dit product beschermt je haar tegen pluis en voorkomt ook beschadiging door de hittetools die je rond de feestdagen gaat gebruiken.

Stap #2: föhn je haar in model. Dit doe je met een ronde borstel (Boar Bristle Brush). Haal de borstel met een roterende beweging door het haar en zet de föhn aan de bovenkant van de borstel. De föhn volgt de beweging van de borstel naar beneden. Zo föhn je uiteindelijk je hele haar.

Stap #3: maak een scheiding in je haar. Verdeel je haar in twee delen en spuit bij de aanzet van je haar van een afstand de droogshampoo van Matrix Total Results.

Stap #4: masseer de droogshampoo in je hoofdhuid.

Stap #5: borstel het haar door met een zachte borstel.

Stap #6: krul het haar met een krultang. Draai je haar naar buiten (van je gezicht af).

Stap #7: gebruik de Matrix Total Results High Amplify Hair Spray.

Stap #8: borstel het haar nog een keer door.

Stap #9: creëer waves. Dit doe je met een kam het haar laag voor laag omhoog te duwen en vervolgens vast te zetten met de Matrix Total Results High Amplify Hairspray.

En klaar is dit klassieke en elegante glamorous kapsel voor de feestdagen. Wat de gelegenheid ook is, dit kapsel staat altijd prachtig!

Met dank aan…

Deze tutorial is tot stand gekomen in samenwerking met Matrix Total Results. Meer Tutorials zien? Check ons YouTube account voor meer inspirerende video’s. Meer inspiratie opdoen over haar? We verzamelen alle nieuwste haartrends en hacks op deze Hair-pagina

Volg Matrix Total Results ook op sociale media voor meer fijne haarproducten: 

Facebook: Matrix
Instagram: @Matrix

Hairstylist: Jenny Rey, Model: Leanny, Make-up: Barbra Oliemans, Film: Supercreative.Amsterdam

Tekst: Renée Prenger

vrouw met glamorous kapsel

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »