Go Get Inspired: Blended grey

Grijze haren: you love it or you hate it. Maar bij deze nieuwe haartrend, Blended Grey, omarmen vrouwen hun grijze haren. Het is namelijk een mix tussen grijs haar en een andere haarkleur zoals blond, bruin of zwart.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Be You-nique (@_beyou.nique_)

Het idee van blended grey is dat je jouw natuurlijke haarkleur combineert met grijze tinten of juist met blond, bruin, zwart of ergens daar tussenin. Heb je grijs haar? Geef je kapsel dan een upgrade door highlights of balayage aan te laten brengen in een kleur naar keuze. Heb je geen grijs haar? Laat dan juist delen van je haar grijs verven om hetzelfde effect te bereiken. 

Grijs als haarkleur wordt steeds populairder: Pinterest heeft bijvoorbeeld een toename van 879% gezien in het aantal zoekopdrachten naar ‘going grey’. Het Instagram-account Grombre, dat is gewijd aan de ‘radicale viering van het natuurlijke fenomeen grijs haar,’ heeft een hernieuwde impuls gekregen, met meer dan 193 duizend volgers en honderden posts van vrouwen van alle leeftijden en etniciteiten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tommy Vo (@tommyamazinghair)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ℝ𝕖𝕧𝕖𝕝𝕚𝕟𝕒 (@revelina.tokromo)


Tekst: Aimée Kniese

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »