Go Get Inspired: chunky highlights

Beautytrends uit de jaren negentig en begin jaren 2000 zijn al een tijdje behoorlijk populair. Denk bijvoorbeeld aan de French manicure en donkere lip liner. Nu lijkt een kapsel uit de 00’s geliefd te zijn onder influencers: de chunky highlights.

Verrassend genoeg was Ivanka Trump een van de eerste celebs die de look debuteerde, en ze werd snel gevolgd door Jennifer Lopez. En omdat het nooit echt een internettrend is totdat een Kardashian-Jenner meedoet, zagen we het kapsel onlangs bij Kylie Jenner verschijnen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ik wil dit ook!

Hoewel je bij chunky highlights misschien denkt aan Kelly Clarkson en Xtina in de 00’s, kunnen de highlights anno 2021 erg chique staan. Je kunt ze namelijk zo subtiel of zo opvallend maken als je zelf wilt. Ga je voor subtiel, ga dan voor chunky highlights die dicht bij je natuurlijke haarkleur komen. Liever een opvallende look? Dan is het juist leuk om iets meer af te wijken van je natuurlijke haarkleur. Daarnaast werken de highlights met alle soorten haar; van stijl tot krullen.

Wel belangrijk: als je haar erg donker is, kan het dat je meer dan één kleursessie nodig hebt om blonde highlights te krijgen. Proberen om in een keer perfecte highlights te krijgen kan het haar overbelasten en beschadigen, dus geduld is van belang.

Een koperen gloed is het grootste risico voor chunky highlights. Om je highlights goed te verzorgen, kun je daarom een blauw- of zilvershampoo gebruiken.

Tekst: Aimée Kniese

Go Get Inspired: chunky

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »