Go Get Inspired: de coolste kapsels voor mannen

Op The Chair schrijven we voornamelijk over dames kapsels. Daar mag weleens verandering in komen! Vandaag laten we je de coolste kapsels voor mannen zien.

De crew cut

De crew cut is een klassiek herenkapsel dat altijd een populaire keuze zal zijn. Het haar bovenop is vrij kort met een beetje een pompadour of kuif aan de voorkant. Dit kapsel is een van de gemakkelijkste kapsels voor mannen om te stylen en te onderhouden. Probeer de crew cut met verschillende stijlen fades of iets verschillende lengtes bovenop om dit kapsel een nieuwe draai te geven.

Depot Male Tools No. 306 Strong Hairspray / Klik hier om te shoppen
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door carlo bahra (@carlo.bahra)

Depot Male Tools No. 308 Volume Creator / Klik hier om te shoppen
De zijscheiding

Niet alle mannen willen in de schijnwerpers staan ​​met een trendy look. Als dat voor jou geldt, dan is dit kapsel perfect. Ook is de zijscheiding geschikt voor professionele of meer formele omstandigheden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door YUICHIRO FUNADA (@da_funa096)

De French crop

De French crop is een ideaal kapsel voor mannen die niet veel tijd willen besteden aan hun haar, maar er wel netjes uit willen zien. Bovendien staat dit kapsel iedereen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Diego Vauxhall (@diegovauxhall)

Het natuurlijke kapsel

Bij dit nonchalante kapsel behoud je de natuurlijke textuur van het haar. Dus zonder wilde styling, gewoon bijknippen en niet teveel stylen voor een natuurlijke look.

Depot Male No. 302 Clay Pomade / Klik hier om te shoppen

Tekst: Aimée Kniese

trends kapsels mannen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »