Go Get Inspired: lange 70’s bangs

Ho stop! Zet nog niet de schaar in je corona-pony, want de lange 70’s bangs zijn weer in de mode dit voorjaar. Eindelijk een kapsel dat makkelijk te onderhouden is. Waar was deze trend in al die maanden dat we ‘m zo nodig hadden?

Anno 2021 vinden we nog steeds invloeden uit de jaren zeventig. Denk bijvoorbeeld aan de flared jeans en de warme oranje kleuren. Ook op het gebied van haar kijken we nog graag naar dit decennium en één kapsel trend springt er dit voorjaar extra uit.

Lange pony’s zijn (weer) in de mode

We hebben het natuurlijk over de lange 70’s bangs. Waar we een aantal jaren geleden nog moesten wennen aan de ultra korte pony’s, mogen we de schaar dit voorjaar links laten liggen. Wel zo makkelijk nu de wachtlijsten bij de kappers oplopen. Door de lengte van de pony is make-up ook geen hoofdzaak, waardoor je prima zo vanuit bed je Zoom-meeting in kunt rollen.

De pony voor iedereen

Heb jij jezelf altijd voor gehouden dat een pony simpelweg niet voor jou bedoeld is? Think again, want we voorspellen dat deze lange pony’s bij iedereen passen. Je kunt ‘m namelijk op verschillende manieren stylen. Begin bijvoorbeeld met het uitgroeien van face framing curtain bangs. Deze zorgen ervoor dat je gezicht extra in de spotlight komt te staan. Geef je pony wat extra volume door er met een ronde borstel en föhn overheen te gaan. Ideaal voor een volumineuze en nonchalante look.

Zo draag je de 70’s bangs dit voorjaar

Benieuwd naar de verschillende manieren waarop je de 70’s bangs kunt stylen? Bekijk dan de onderstaande inspiratiebeelden eens. Of lees dit artikel waarin we 6 verschillende manieren tippen om je pony te stylen. Grote kans dat je dat bezoekje naar de kapper nog even uitstelt.

Wil je graag meer volume in je haar? Dit zijn de beste producten voor een volle pony en wilde haarbos:

Volume shampoo van Serie Expert
Serie Expert Volume shampoo €16,95
Volume mousse van Techni.Art
Techni.Art Full Vol Extra haarmousse €18,35
Volume conditioner van Serie Expert
Serie Expert Volume Conditioner €21,95

Tekst: Renée Prenger

70’s bangs

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »