Go Get Inspired: roze haar

Bubblegum, watermeloen, millennial – er is een overvloed aan roze haarkleuren om mee te experimenteren. Vraag het maar aan de vele beroemdheden zoals Gigi Hadid, Demi Lovato, Kaia Gerber en meer die de kleur al hebben geprobeerd. Roze haar kan zo gedurfd en subversief of ingetogen en delicaat zijn als je wilt, afhankelijk van de kleur die je kiest – en zoals we al zeiden, er zijn véél verschillende kleuren roze.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber)

Roze haar – net als al het gekleurde haar – vergt behoorlijk wat onderhoud en verzorging. Zorg ervoor dat de shampoo en conditioner die je gebruikt, geschikt zijn voor gekleurd haar. Producten die zijn ontworpen voor gekleurd haar zijn intensief hydraterend en houden de haarschubben meer gesloten dan gewone shampoos, terwijl producten die niet zijn ontworpen met het oog op kleur, allerlei strippende eigenschappen kunnen hebben die je kleur in een paar keer wassen uitspoelen. Investeer in een speciale shampoo en conditioner en bespaar op retouches later.

Het is verleidelijk om je pas geverfde haar elke dag te krullen voor de exacte look die je ter inspiratie bij je kapper hebt gekregen. Doe dit niet. Als je wilt dat je kleur lang meegaat, is het geen goed idee om je haar vaak te stijlen, krullen of föhnen met hitte. Blijf bij één keer per week en laat je haar de rest van de tijd op natuurlijke wijze drogen.

Voordat je een afspraak maakt met je haarstylist voor een nieuwe roze coupe (of voordat je naar de winkel rent voor ​​doos verf), neem een kijkje naar de onderstaande haarkleuren voor de ultieme inspiratie voor roze haar. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Salisbury, Nc Balayage🦄Vivids (@mackpaintedthat)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kesha (@iiswhoiis)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Irene Kim 🦄 아이린 (@ireneisgood)

Tekst: Aimee Kniese

Go Get Inspired: roze

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »