Dit vinden mannen nu écht van grijze lokken

Grijs: één van de trendkleuren van 2021. Maar wat vinden mannen nu eigenlijk van grijze lokken? We vragen het aan ons mannenpanel. Hoofdredacteur van Esquire Arno Kantelberg en soul muzikant Steffen Morrison vertellen ons wat ze vinden van een grijze coupe.

Grijze haren á la George Clooney zijn bij mannen hartstikke normaal. Maar ook voor vrouwen wordt het steeds meer de norm om grijze en witte haren te laten zitten. „Vroeger moest ik ze bij mijn oma eruit trekken,“ zegt Steffen, „dan zat ik daar soms uren met een pincet in je hand om de grijze plukjes eruit te halen.“ „Ja dat moet ik ook soms doen bij mijn vrouw,“ vult Arno aan.

Dit vindt ons mannenpanel van grijze lokken

In de video praten de twee mannen onder ander over de prachtige grijze lokken van May Musk (de moeder van…) en vragen ze zich af waarom er niet meer vrouwen zijn die hun grijze haren laten zien. „Ik snap echt niet waarom vrouwen hun haar verven en hun grijze haren niet laten uitgroeien,“ zegt Arno.

Natuurlijk grijs omarmen

De granny trend is aan de hand. Omarm die grijze lokken! En dat kan ook als je nog geen grijs haar hebt. Met de SoColor Sync producten van Matrix kun je namelijk een natuurlijke grijze haarkleur creëren. Deze toners geven lichtblond haar een zilveren of grijze finish, waardoor je zo gemakkelijk voor de grijze trendkleur kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de toners Sheer Steel en Parelmoer As. Goed nieuws, want deze toners zijn geschikt voor overgevoelig haar en door de ingebouwde bescherming in de kleuren wordt de kwaliteit van het haar gewaarborgd. Hoe fijn is dat?!

@Matrix

Meer video’s zien van The Chair? Op ons YouTube-kanaal delen we prachtige tutorials om thuis mee te experimenteren en op onze speciale Men-pagina lees je alles over beauty, fashion en hair voor mannen. 

De video is tot stand gekomen in samenwerking met: Matrix, Arno Kantelberg, Steffen Morrison, Tanja Kok en Bunk Hotel Amsterdam. Volg Matrix op Instagram via @Matrix en Facebook.

Tekst: Renée Prenger

grijze lokken mannenpanel

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »